Lancering iPhone tussen 15 juni en 15 juli

Een interne memo van AT&T roept medewerkers op om geen vakantie te nemen tussen 15 juni en 15 juli, vanwege de lancering van de iPhone. Maar 15 juni is ook de laatste dag van de WWDC.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Pak de agenda er maar bij: tussen 15 juni en 15 juli mogen AT&T-medewerkers geen vakantiedagen meer opnemen. Een interne memo lekte uit waarin AT&T de medewerkers attendeert op “de belangrijkste verkoopperiode van de afgelopen jaren”.


De memo is gericht aan alle retail-medwerkers van AT&T en bevat het volgende fragment:

To ensure proper staffing during the product launch period, Sales personnel planning to take approved time off are encouraged to schedule their vacations before June 15 or after July 15 to participate in the iPhone launch.

Previously approved vacation will be allowed where voluntary rescheduling is not feasible.

No additional vacation requests will be approved during the launch period (6/15 – 7/15).

Er werd al gesproken over 11 juni, daarna eind juni en we werden zelfs gewaarschuwd dat juni helemaal niet gehaald kon worden. Maar deze memo wijst erop dat AT&T en Apple er toch echt klaar voor zijn. Of de lancering ook echt op 15 juni zal plaatsvinden is twijfelachtig: waarschijnlijk moeten de medewerkers een paar dagen vantevoren al bezig gaan met voorbereiding, training en/of bevoorrading. Eerder berichtten we al dat de winkels druk bezig zijn met het plaatsen van gigantische promotiezuilen voor de iPhone. Maar 15 juni is wel de laatste dag van Apple’s jaarlijkse World Wide Developers Conference, dus misschien kunnen we daar nog net het eerste vuurwerk meemaken!

Wie continu op de hoogte wil blijven van de lanceringsdatum, kan terecht op onze iPhone Countdown pagina.

Voor Europa blijft de lancering staan op eind 2007.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.