Dashlane Password Manager voor iPhone en iPad is direct te benaderen vanuit Safari en andere apps, en te openen met je vingerafdruk.

Wachtwoordenapp Dashlane nu ook met Touch ID en extensie

Dashlane Password Manager voor iPhone en iPad is direct te openen vanuit Safari en andere apps, en te openen met je vingerafdruk.

Dashlane Password Manager voor iPhone en iPad is direct te benaderen vanuit Safari en andere apps, en te openen met je vingerafdruk.De grote wachtwoordenapps 1Password en LastPass gingen hem al voor, en ook Keeper Password Manager had de functie al. Maar nu heeft ook de hooggewaardeerde wachtwoordenapp Dashlane Password Manager ondersteuning gekregen voor extensies. Zo kan je vanuit Safari meteen bij je wachtwoordenkluis om het juiste wachtwoord in te voeren op de goede website.

Dashlane benadrukt in de update-omschrijving dat ook andere apps kunnen profiteren van de extensie. De applicatie maakt verder gebruik van Touch ID, zodat je de kluis met je vingerafdruk kan openen in plaats van met een code.

Nieuw aan Dashlane versie 2.8.3 voor iPhone en iPad is verder dat je de wachtwoordendatabase handmatig kan synchroniseren in plaats van automatisch. Zo werk je hem alleen bij als het jou uitkomt. De app moet ook stabieler en sneller werken.

Dashlane is gratis als je alleen wachtwoorden op de iPhone of iPad wilt bewaren. Wil je de informatie synchroniseren met andere apparaten en ook in webbrowsers op de desktop kunnen gebruiken, dan betaal je 26,99 euro voor een jaar of 59,99 euro voor drie jaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2014, 9:50
Categorie Apps
Onderwerpen extensie, touch id, wachtwoorden

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.