Reacties voor: Nieuwe concepten laten zien hoe Apple macOS en iOS flink kan verbeteren

Ontwerpers zijn aan de slag gegaan met nieuwe concepten voor macOS 11 en iOS 12. Vooral het macOS 11-concept is een totale vernieuwing. Met universele apps, een nieuwe Finder en iOS-achtige functies laat de ontwerper zien wat Apple allemaal kan doen om macOS aan te pakken. Het nieuwe iOS 12-concept illustreert allerlei handige nieuwe functies.

Reacties: 7 reacties

  1. Zo jammer dat er vaak best goede ideeën zitten in deze concepten, maar dat die vervolgens nooit het licht zien.

  2. Misschien wel handig te vermelden dat deze persoon niet aan Apple gelieerd is, dit dus geen Apple eigen concept is. Zoals bijna altijd het geval bij nieuw getoonde “concepten” van deze of gene. Logisch dus dat je ze niet in Mac / iOS terugziet. Apple heeft haar eigen designafdeling.

  3. Nice 👌

  4. Ik ben meestal niet zo’n fan van dit soort concepten, omdat er te makkelijk over is gedacht. Maar dit is een uitzondering, hier zitten een aantal vernieuwende onderdelen in welke mij erg goed en vernieuwend lijken voor beide OS.

  5. Ziet er erg goed uit!

  6. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Misschien wel handig te vermelden dat deze persoon niet aan Apple gelieerd is, dit dus geen Apple eigen concept is. Zoals bijna altijd het geval bij nieuw getoonde “concepten” van deze of gene. Logisch dus dat je ze niet in Mac / iOS terugziet. Apple heeft haar eigen designafdeling.

    Sterker nog, iedereen kan wel een of ander leuk concept bedenken… wat is de nieuwswaarde daar van ? Ga er svp op generlei wijze van uit dat Apple daar ook maar iets mee doet inderdaad.

  7. Er wordt eraan gewerkt, om ios en mac met dezelfde apps te laten werken, wanneer komt er een verplichting, dat alle apps ook met voiceover moeten kunnen werken en als dat niet kan, dat dit in de omschrijving van de app vermeld moet staan!!!
    Hier wordt al jaren voor geijverd!!!
    Jammer genoeg tot nu toe geen merkbaar resultaat!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.