Minois Smart Bag laadt je iPhone op en geeft licht

Vergeet je ook altijd om een powerbank mee te nemen? Deze slimme tas de oplossing. De Minois Smart Bag heeft namelijk een ingebouwde powerbank waarmee je je iPhone of iPad makkelijk op kunt laden. En hij geeft ook nog eens licht, waardoor je je spullen makkelijk terug kunt vinden.

Minois Smart Bag

De Minois Smart Bag zorgt ervoor dat je altijd een opgeladen iPhone of iPad bij je hebt. Hoe? De tas heeft een ingebouwde accu met USB-aansluiting waarmee je een iPhone of iPad kunt opladen. Op deze manier hoef je er niet meer aan te denken om een powerbank mee te nemen, deze zit al in de tas. De tas is gemaakt door Simone Tertoolen, een Nederlandse ontwerpster.

Minois smart bag

Tas draadloos opladen
De accu van de tas laad je op met een draadloze oplader, die meegeleverd wordt. Wanneer je thuiskomt hoef je de tas alleen op de oplader te zetten en de volgende dag heb je weer een opgeladen powerbank bij je. Dit hoef je niet regelmatig te doen; de accu moet ongeveer een week meegaan. De ingebouwde accu is niet de enige slimme feature. De tas geeft namelijk ook nog licht wanneer je hem opent. Op deze manier kun je altijd makkelijk je spullen terugvinden.

Minois smart bag

Niet alleen slimme features
Bij het maken van de tas is niet alleen nagedacht over de slimme features, maar ook over het design. De tas is afgewerkt met Italiaans leer. Ook is hij waterafstotend door een speciale coating. Het hoofdvak van de tas is afgesloten met een rits waardoor je spullen niet makkelijk gejat kunnen worden. Het hoofdvak heeft genoeg ruimte voor een iPad en dan heb je nog ruimte over voor andere spullen. In de tas zitten twee aparte vakken waar je bijvoorbeeld je portemonnee in kunt doen. De tas heeft één hendel die makkelijk te verstellen is door de gespen aan de achterkant van de tas. Hierdoor is de Minois Smart Bag te gebruiken als crossbody-bag, maar ook als handtas.

Minois smart bag

Er zit wel een minpunt aan de tas: er hangt een flink prijskaartje aan. De Minois smart bag zal €699 gaan kosten. Het prototype van de tas wordt in april op de designbeurs in Milaan gepresteerd. De tas is nog niet te koop, maar je kunt hem al wel pre-orderen.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.