Chrome icon

Chrome voor iOS aangepast voor iPhone 6 en Handoff

Chrome voor iOS heeft een update gekregen met aanpassingen voor iPhone 6 en iOS 8, Material Design en Handoff-ondersteuning.

Chrome iconDe Google Chrome-browser voor iPhone en iPad heeft een update gekregen met een paar gewilde verbeteringen waar we naar hebben zitten uitkijken. De Chrome-browser heeft een nieuw uiterlijk, aansluitend op de Material Design-trend die je tegenwoordig in allerlei Google-apps terugvindt. Dat betekent: scherpere graphics, veel beweging en oppervlakken die eruit zien alsof je ze echt kunt aanraken. Chrome voor iOS is ook aangepast voor de iPhone 6 en is verder geoptimaliseerd voor iOS 8.

google-chrome-icultureVandaag kreeg Chrome voor iOS ook ondersteuning voor Handoff, zodat je tussen iOS en OS X kunt wisselen en daarbij steeds dezelfde browservensters in beeld krijgt. Eerder vandaag schreven we al over een soortgelijke functie, namelijk de Chrome To Mobile-extensie. Dat is ook een alternatief voor Handoff, maar eentje die geen lang leven meer is beschoren. Binnenkort zal Chrome To Mobile worden vervangen door tabbladsynchronisatie.

De Handoff-functie van Chrome werkt echter nog een stukje handiger: je kunt in Chrome op iOS een webpagina bekijken en daarna verder lezen in je favoriete browser van OS X.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 januari 2015, 19:13
Categorie Apps
Onderwerpen chrome, google

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.