Chestnut

Deze houten Apple Watch-houder werkt ook in Nightstand-modus

De Chestnut is een houten Apple Watch-houder die ook met de nieuwe Nightstand-modus in watchOS 2 gebruikt kan worden. Zo zie je 's nachts makkelijk hoe laat het is.

ChestnutEr zijn inmiddels al meerdere Apple Watch-houders verkrijgbaar, maar het merendeel heeft een probleem: ze werken niet met de nieuwe Nightstand-modus van watchOS 2. Wat dat betreft is de nieuwe Chestnut-houder op Kickstarter een stuk handiger. Deze houten Apple Watch-stand werkt namelijk wel met de speciale wekkermodus van de komende Apple Watch-update.

De Apple Watch kan liggend in de Chestnut worden bevestigd, waardoor de Nightstand-modus van watchOS 2 automatisch wordt geactiveerd. Het is daarnaast ook mogelijk om de Apple Watch de andere kant op gekanteld te hangen in de houder.

Je kunt de Chestnut bestellen door op Kickstarter 350 Deense kronen te investeren – omgerekend rond de 47 euro. Ben je er vroeg bij, dan is een donatie van 300 kronen (41 euro) al genoeg. Voor dat geld krijg je een strak ontworpen dock, maar verder ook niks. Je moet er alsnog je eigen Apple Watch-oplaadkabel in hangen.

Eén bijkomend voordeel: de Chestnut heeft een universeel ontwerp. Je kunt er de Apple Watch in hangen, maar volgens de makers is deze dock net zo goed te gebruiken als Pebble Time-oplader.

Bedankt voor de tip, Jan-Joost!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2015, 13:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.