iculture-peilt
iCulture Peilt
iPhone-6s-uitnodiging-9-september

iCulture peilt: welke Apple-aankondigingen verwacht jij op 9 september?

Wat wordt er allemaal op 9 september door Apple aangekondigd? En wat kunnen we verder van het event verwachten? We zijn reuze benieuwd naar jullie verwachtingen.

iPhone-6s-uitnodiging-9-septemberAanstaande woensdag begint dan toch eindelijk Apple’s grote september-evenement. Wij denken dat dan de iPhone 6s en iPhone 6s Plus officieel worden aangekondigd, met daarnaast de nieuwe Apple TV en wellicht zelfs de iPad Pro. Wat denken jullie dat er allemaal door Apple op 9 september wordt gepresenteerd? We horen het dolgraag.

Apple heeft de uitnodigingen voor woensdag 9 september verstuurd, maar heeft daarbij geen woord gerept over wat er wordt aangekondigd. Het is net als ieder jaar aan ons om te raden wat Apple allemaal op de agenda heeft staan. Heel lastig is dat gelukkig niet: het geruchtencircuit heeft al een aardig beeld geschetst van wat er zoal wordt gepresenteerd, waardoor we nu al een aardig idee van het event hebben. We hebben de verwachtingen eerder al op een rij gezet in onderstaand artikel:

Allemaal leuk en aardig, maar wij zijn veel nieuwsgieriger naar de verwachtingen van jou, als bezoeker van iCulture! Welke geruchten vind jij geloofwaardig? Denk jij dat de iPhone 6c aan bod komt? En wat denk je van de nieuwe Apple TV en iPad Pro? Geef je verwachtingen aan in onderstaande poll. Je mag zoveel opties aanvinken als je wilt:

Je kunt de poll ook invullen via deze link.

Zo volg je alle aankondigingen

We volgen hier op iCulture uiteraard ook alle aankondigingen, zodat we daar zo snel mogelijk uitgebreid verslag over kunnen doen. Je vindt alles over de nieuwe iPhones en andere mogelijke producten in uitgebreide, Nederlandstalige artikelen. Zo ben je in één keer op de hoogte van alles dat er is besproken, zonder dat je de volledige presentatie hoeft te volgen. Wil je alle details op de voet meekrijgen? Op Twitter doen we via ons account @iCulture ook verslag van al het belangrijke nieuws.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 september 2015, 13:53
Categorie Apple
Onderwerp iculture peilt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.