Casetify hoesje iphone 7 rood

Zo val je nog meer op: schreeuwerige hoesjes voor je rode iPhone 7

Casetify heeft speciale rode iPhone 7-hoesjes gemaakt met opvallende teksten en patronen. Zo val je extra op.

Van hoesjesmaker Casetify zijn we wel wat gewend. Zo hebben ze hoesjes met bewegende glittertjes in een parfumfles. De rode iPhone 7 is van zichzelf opvallend genoeg, zou je denken. Maar ook daar heeft Casetify iets op gevonden: grote schreeuwerige letters met de teksten ‘Stay’, ‘Please Bring Me Tea’, ‘Savage’ en ‘Get Shit Done’. Je kunt ook kiezen voor een gehaakt kleedje, een poedel-mannequin, cactussen of ijsberen. Allemaal lekker gek.

Casetify hoesje iphone 7 rood

Rode hoesjes voor je rode iPhone 7

Casetify lijkt wel helemaal gek geworden, want ze hebben maar liefst 60 rode hoesjes voor de rode iPhone 7 uitgebracht. Er zijn hoesjes met ogen, zebra’s, mondjes, spookjes, eigenlijk van alles. Elke hoes kost 40 dollar en is gemaakt van polycarbonaat, dat de klap opvangt als je iPhone op de grond valt. De cases zijn ontworpen door verschillende tekenaars en verkrijgbaar voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

iPhone 7 hoesje Casetify

Casemaker Casetify komt ter gelegenheid van de rode iPhone 7 met een speciale serie cases. In totaal gaat het om 60 verschillende hoesjes met elk een eigen ontwerp. Een hoesje kost 40 dollar per stuk. Deze prijs geldt voor zowel de iPhone 7 als de iPhone 7 Plus. Verzending naar Nederland en België is gratis, maar je zult wel geduld moeten hebben want de hoesjes zijn 8 tot 10 werkdagen onderweg. De MacBook-hoesjes die Casetify verkoopt zien er ook maf uit, dus ook daarmee haal je iets in huis dat bijna niemand heeft. Nou ja, niemand in je directe omgeving.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2017, 12:30
Categorie Accessoires
Onderwerp iPhone 7
Device iPhone 7

Actuele iPhone 7 deals

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.