MuseMage videocamera en -bewerker

Video-app MuseMage is Apple’s gratis App van de Week

Met MuseMage maak en bewerk je video's op je iPhone, iPod touch of iPad. De app is door Apple uitgeroepen tot App van de Week. Deze en komende week gratis te downloaden in de App Store (normaal €3,99).

MuseMage is Apple's gratis App van de WeekNa de spelletjes van de afgelopen twee weken, kiest Apple deze keer voor de App van de Week voor een heel ander soort app. Eentje die je ook kan bekoren als je niet zo van de spelletjes bent. Deze en komende week is dat MuseMage (link), dat zichzelf omschrijft als een ‘professionele videocamera en -bewerker’. De app kost normaal gesproken 4 euro, maar is deze en komende week gratis te downloaden.

Video’s maken en bewerken met MuseMage

Musemage is een zeer uitgebreide app voor filmen en bewerken. De app heeft zeven verschillende opnamefuncties. Naast een gebruikelijke modus voor het opnemen van video kun je ook instellingen zoals sluitertijd, focus en witbalans aanpassen. Daarnaast is er een Bluescreen-modus voor het vervangen van achtergronden en met Magic Color vervang je kleuren van objecten. Ook heeft de app een ingebouwde bewerkingsmodule die allerlei mogelijkheden biedt. Hoewel de app bedoeld is voor video, kun je ook foto’s maken.

MuseMage videocamera en -bewerker

Tientallen filters om video’s te verfraaien
Zoals elke app die iets met video’s kan, heeft ook MuseMage enkele tientallen filters om je video’s te verfraaien. Dit varieert van ruim dertig verschillende filters voor cameralenzen en verschillende speciale effecten. Ook heb je de keuze uit meer dan veertig kleurenfilters, die je in real-time kan toepassen. Voor het volledige pakket aan functies heb je overigens wel een recente iPhone (minimaal iPhone 5s), iPad of iPod touch nodig.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 maart 2017, 10:00
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.