Bugaboo maakt iPhone-houder voor kinderwagen

Kinderwagenfabrikant Bugaboo komt volgende maand met een iPhone-houder op de markt. Je klikt hem aan de stang van je kinderwagen en hoeft hem tijdens het wandelen dus niet meer in je hand te houden.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Bugaboo iPhone-houderTijdens het wandelen met de kinderwagen even snel wat opzoeken op internet? Kinderwagenfabrikant Bugaboo ziet hier wel een markt voor. Het bedrijf komt volgende maand met een iPhone-houder voor de populaire (maar erg dure) kinderwagens.

De houder kan worden vastgemaakt aan de duwstang van de kinderwagen.

Vervolgens kun je de iPhone draaien zodat je hem zowel horizontaal als verticaal kan gebruiken. Hij gaat in de VS 25 dollar kosten, waarvan 1 procent ten goede komt aan de strijd tegen aids, want de houder heeft het (RED)-label meegekregen.

Lilsugar, een Engelstalige website voor jonge moeders, heeft een review over de iPhone-houder geschreven. Ze zijn positief, ondanks dat de houder niet helemaal paste op het model kinderwagen dat de reviewster heeft. Als ze een ander type Bugaboo zou hebben waar hij wel goed op past, dan had ze hem zeker gekocht, is haar conclusie.

Via TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2010, 13:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.