Brikk Lux Watch

Brikk onthult luxe Apple Watch met prijzen tot 75.000 dollar

Brikk komt met een luxe lijn Apple Watches. Deze zijn bezet met goud en platinum, wat een prijskaartje oplevert dat kan oplopen tot 75.000 dollar.
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Brikk Lux WatchHet Amerikaanse bedrijf Brikk ontwerpt producten en accessoires waar technologie, lifestyle en couture samenkomen. Eerder schreven we al over de Lux iPhone 6, een luxe uitvoering van de iPhone 6 die volgens Brikk afluisterveilig zou zijn. Met de komst van de Apple Watch en het media-event in het vooruitzicht, heeft de organisatie besloten zich nu te richten op de smartwatches van Apple. Brikk heeft meerdere modellen aangekondigd, waarvan de duurste zo’n 75.000 dollar zal gaan kosten.

Apple Watch wordt Lux Watch

De Lux Watch, zoals Brikk’s exclusieve serie Apple Watches genoemd wordt, is in beide groottes te koop: 38mm en 42mm. De horloges zijn beschikbaar in 24K geelgoud, 18K roségoud en 950 platinum. De lijn kent 30 luxe modellen, verdeeld over drie versies. Je kunt kiezen tussen de Lux Watch Standard, Deluxe en Omni. Elk model heeft zijn eigen specificaties. Zo is de Standard ingelegd met een enkele rij diamanten en heeft een leren bandje. De Lux Watch Deluxe bevat meer goud en meerdere rijen diamanten, die ook op de knoppen en de sluiting van het leren bandje zijn bevestigd. Bij de Omni-versie, de meest luxe uitvoering van de drie, is zowel de Watch als het bandje volledig bedekt met diamanten.

Bij zo’n hoge mate van luxe en exclusiviteit hoort natuurlijk een flink prijskaartje. De prijzen voor de Lux Watch beginnen dan ook bij 7.500 dollar voor de Lux Watch Standard. De Deluxe kost 12.000 dollar en voor de Omni vraagt Brikk maar liefst 75.000 dollar. De horloges bestaan uit hoogwaardige materialen die met de hand worden aangebracht. Iedere Lux Watch wordt verpakt in een Zero Halliburton case, gemaakt van aluminum met een speciale carbon-voering.

Brikk Lux Watches

Apple gaat zelf ook een 18K gouden Apple Watch uitbrengen, waarvan nog altijd niet bekend is hoeveel deze zal gaan kosten. Er wordt gesproken over 5.000 dollar, maar de afgelopen dagen gaan geruchten dat de prijs ook een stuk hoger kan liggen.

Door het hoge prijskaartje is de Lux Watch alleen voor een selecte groep mensen aantrekkelijk. Wanneer je het horloge in Nederland wilt bestellen, komen daar nog eens 200 dollar verzendkosten bij. De eerste bestellingen van de Lux Watch zullen naar verwachting zo’n 4 tot 6 weken na het uitkomen van de Apple Watch worden verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 februari 2015, 12:19
Categorie Accessoires
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.