yosemite-design

Apple stelt OS X Yosemite 10.10.3 beta 4 beschikbaar

Apple heeft Yosemite 10.10.3 beta 4 beschikbaar gesteld voor testers en ontwikkelaars. Yosemite 10.10.3 introduceert de Foto's-app.

yosemite-designApple heeft OS X Yosemite 10.10.3 beta 4 beschikbaar gesteld voor testers en ontwikkelaars. Ook publieke beta is bijgewerkt naar de nieuwe versie. In de vierde beta van 10.10.3 zijn de nodige bugfixes en andere verbeteringen doorgevoerd. Apple introduceerde in een eerdere beta de nieuwe Foto’s-app, die op het moment wordt getest.

Yosemite 10.10.3 beta 4 verschijnt slechts een paar dagen nadat beta 3 werd uitgebracht. De nieuwe versie draagt buildnummer 14D105g. Ter vergelijking: beta 3 stond bekend met buildnummer 14D98. Apple is afgelopen week ook gestart met een publieke beta voor iOS 8.3. In iOS 8.3 heeft Apple een Nederlandstalige Siri toegevoegd.

Lees ook: Foto’s voor OS X: alles over de standaard foto-app voor de Mac

In eerdere beta’s heeft Apple de Foto’s-app toegevoegd en bijgewerkt, maar er waren ook andere vernieuwingen. Er zijn bijvoorbeeld diversere emoji in de nieuwe beta te vinden, waardoor het mogelijk is om emoticons met meerdere huidskleuren te gebruiken. Daarnaast mogen ontwikkelaars nu apps maken voor de nieuwe Force Touch-trackpad in de meest recente MacBooks, die onderscheid maakt tuseen en harde of een zachte tap op de trackpad.

Heb je een eerdere beta van Yosemite 10.10.3 geïnstalleerd, dan vind je de nieuwste versie tussen de App Store-updates. Ontwikkelaars kunnen de nieuwe update vinden bij iTunes Connect, en publieke testers mogen hem downloaden bij de Apple Beta Software Program.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2015, 18:18
Categorie Mac & macOS
Onderwerp yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.