CarPlay in BMW met abonnement.

Reacties voor: BMW brengt tijdelijk auto’s zonder CarPlay uit

Bepaalde BMW-modellen zullen momenteel zonder WiFi, Apple CarPlay en Android Auto worden geleverd. Dit heeft te maken met een wisseling van chipleveranciers.
Lees het complete artikel → BMW brengt tijdelijk auto’s zonder CarPlay uit
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Carplay was op mijn nieuwe auto (die ik zelf volledig betaal) een vereiste. Weglaten van Carplay tussen bestelling en levering zou voor mij reden zijn de auto te weigeren.

    Neem nooit aan dat een beloofde functie nog zal komen, op een stuk hardware dat al geleverd is, zeker als het een auto is.

  2. Slechte reclame bmw… zeer slecht

  3. Mijn Citroen C1 zitten 4 wielen onder, heeft een airco en een radio. Spiegels, een stuur en een paar stoelen.
    Ik snap dat iemand wel wat groter wil, maar mijn god wat een eerste wereld problemen 🤣🤣🤣

  4. Betaal je je helemaal blauw voor een nieuwe en luxe auto, krijg je niet eens iets simpels als Carplay. Scoren ze geen punten mee

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. Toch een dingetje, CarPlay maakt voor mij een auto af. Muziek die je wilt, altijd actuele navigatie incl flitsers en bij het rijden naar afspraken makkelijk contact via whatsapp. Carplay was echt een vereiste bij het kopen van mijn auto. Niet dat ik een BMW zou kopen, maar zonder carplay al helemaal niet.

  7. Echt jammer. Net mijn nieuwe auto gekregen… zonder CarPlay dus. Uren geprobeerd, talloze handleidingen en how-to filmpjes bekeken… om er dan achter te komen dat het waarschijnlijk (voorlopig???) niet gaat lukken… zelfs bij mijn BMW dealer wisten ze het niet, of ze hebben het toch niet spontaan gezegd. I-Drive op zich is wel ok, maar het is geen CarPlay. Dat was ik intussen gewend van mijn vorige bmw. Hopelijk komt de update snel!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.