BeSound iPhone 7 mockup blauw

Deze blauwe iPhone 7 komt er waarschijnlijk nooit

In een video van Unbox Therapy is een felblauwe iPhone 7-dummy te zien. Maar de kans is klein dat Apple inderdaad zo'n kleur blauw gaat uitbrengen.

BeSound iPhone 7 mockup blauw

BeSound is een Chinees bedrijf dat Lightning-oordopjes wil ontwikkelen via een Indiegogo-campagne. Hoe zorg je ervoor dat je zoveel mogelijk publiciteit daarvoor krijgt? Door een blauwe mockup van de iPhone 7 Plus te laten maken, zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Het leverde een filmpje op dat op YouTube al bijna een miljoen keer is bekeken. Alleen is de kans niet zo groot dat Apple daadwerkelijk een blauwe iPhone gaat uitbrengen.

iPhone 7 mockup in blauw

Herinner je nog de vreemde geruchten dat Apple een donkerblauwe iPhone zou uitbrengen? Meteen gingen de eerste designers aan de slag om een blauw concept-toestel te maken. Later zou sprake zijn geweest van een misverstand: het ging om een zwartgrijze kleur, dat die de lichtinval een blauwe gloed had gekregen.

BeSound iPhone 7 mockup blauw

Inmiddels is het gerucht over een donkerblauwe iPhone al weer een paar weken van tafel, maar BeSound wil het met hulp van Unbox Therapy weer nieuw leven in blazen. En dat is gelukt: iedereen heeft nu van BeSound gehoord en de kijkers naar de video weten precies wat ze van de volgende iPhone ongeveer kunnen verwachten. Alle belangrijke punten loopt YouTuber Lewis Hilsenteger langs, van het ontbreken van de 3,5mm koptelefoonaansluiting tot de subtiele antennestrepen en de dubbele camera.

BeSound iPhone 7 mockup blauw

De kleur van deze mock-up is wel iets feller blauw dan we uit eerdere verhalen konden vernemen. Hoe dan ook: de kans dat Apple inderdaad kiest voor blauw, achten we niet zo groot. Latere geruchten weten er namelijk op dat Apple twee kleuren grijs wil aanbieden: de huidige kleur spacegrijs en een donkere antracietkleurige variant, die dicht tegen zwart aan zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2016, 9:02
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.