Apple-Watch-in-goud-en-rosegoud

Beta 2 van watchOS 2.2 met verbeterde Kaarten-app nu beschikbaar

De tweede beta van watchOS 2.2 voor de Apple Watch is door Apple beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. watchOS 2.2 maakt het mogelijk meerdere Apple Watches aan je iPhone te koppelen. Ook is de Kaarten-app verbeterd.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

De tweede beta van watchOS 2.2 is beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars. De eerste beta van deze nieuwe versie van het besturingssysteem voor de Apple Watch verscheen op 11 januari 2016. watchOS 2.2 voegt enkele nieuwe functies toe, zoals het koppelen van meerdere Apple Watches aan één iPhone.

Apple-Watch-in-goud-en-rosegoud

Meerdere Apple Watches en verbeterde Kaarten-app

Apple heeft in watchOS 2.2 enkele veranderingen doorgevoerd. In combinatie met iOS 9.3 is het mogelijk om meerdere Apple Watches aan één iPhone te koppelen. Ook is de Kaarten-app verbeterd. Zo toont de Snelle blik van de Kaarten-app in plaats van je huidige locatie, vier grote knoppen. Met deze knoppen start je direct een route naar je huis of werk of zoek je naar een locatie of interessante plek in de buurt via de Dichtbij-functie. Ook in de Kaarten-app zelf is de Dichtbij-functie toegevoegd. Zodra het bekend is of de tweede beta nieuwe belangrijke functies toevoegt, updaten we dit bericht.

watchOS 2.2 beta 2 downloaden

Ben je ontwikkelaar en wil je de tweede beta van watchOS 2.2 downloaden, dan doe je dit vanaf je gekoppelde iPhone via de Watch-app. Tik in de Watch-app op Algemeen, gevolgd door Software-update. Let erop dat het noodzakelijk is dat de Apple Watch aan de oplader verbonden is en een batterijlading van minimaal 50% heeft.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2016, 23:37
Categorie iDevices
Onderwerpen apple watch, watchos 2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.