iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 25 januari 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 25 januari 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoWe beginnen de nieuwe week met een aantal nieuwe geruchten. Zo zou Apple niet tevreden zijn met de ontwikkeling van zijn eigen auto. Ook doken er schematische tekeningen op van de nieuwe iPad Air 3 en is de Podcasts-app eindelijk beschikbaar op de nieuwste Apple TV. Al deze nieuwtjes vatten we samen in deze iCulture Vandaag, maar ook al het andere nieuws vind je hieronder terug in een mooie samenvatting!

Uitleg en opinie

Nieuws

Apps

  • Hou je graag al het treinverkeer in de gaten? De NS Reisplanner Xtra heeft een update gekregen waardoor je alle treinen op de voet kunt volgen dankzij de Treinradar-functie.
  • Snapchat gaat zijn chatfunctie uitbreiden met stickers en (video)bellen, aldus gelekte screenshots.
  • Een bezoekje aan het gemeentehuis is straks overbodig, want met de Burgerzaken-app kun je allerlei praktische zaken thuis regelen.
  • Speel jij nog Wordfeud? In Nederland is het woordspelletje nog steeds erg populair. Vooral onder ouderen is de Scrabble-variant een veelgebruikte app.

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates wilden we je niet onthouden:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - BruteBeatsRadio is een radio-app met alleen maar hip-hip muziek.
  • Photo Find (gratis, iPhone + IAP, iOS 11.0+) - Wil je weten waar een foto gemaakt is? Photo Find laat het je exact zien.
  • Super Phantom Cat (€2,29, iPhone/iPad/ TV, iOS 8.0+) - Super Phantom Cat is een 2D-platformgame met een spookachtige kat in de hoofdrol.
  • Paper by FiftyThree (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Paper by 53 ondersteunt heeft nu een extensie in het Delen-menu van iOS, waardoor je makkelijk foto’s kunt importeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - To-do app Pocket Informant lost een hoop problemen op en voegt enkele functies toe, zoals het maken van een taak dat begint met een punt of een spatie in Quick Entry.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2016, 23:52
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.