Maak 3D selfies met Bellus 3D FaceApp

Deze app maakt 3D-selfies van je gezicht

Uitgekeken op de standaard selfies? Dan moet je deze app eens proberen. Bellus3D FaceApp maakt namelijk een 3D-beeld van jouw gezicht. Hiervoor maakt de app gebruik van de techniek achter Face ID op de iPhone X.

Bellus3D FaceApp

De nieuwe app Bellus3D FaceApp is gemaakt door het gelijknamige bedrijf Bellus 3D, gespecialiseerd in het maken van 3D-beelden. Eerder bracht het bedrijf al een speciale camera op de markt waarmee je een 3D-foto van je zelf kunt maken. Nu hebben ze app ontwikkeld speciaal voor de iPhone X waarmee die ook mogelijk wordt. Hiervoor maakt de app gebruik van Apple’s TrueDepth-camera.

Je gezicht van alle kanten bekijken
De app ziet meer dan 250.000 verschillende punten op het gezicht die uiteindelijk het 3D-beeld geven. Wanneer je de app gebruikt zal deze je vragen om je hoofd langzaam te draaien gedurende ongeveer 10 seconden. Op deze manier kan de app ook de zijkant van het gezicht zien. Als je dit hebt gedaan wordt het gezicht omgezet in een 3D-beeld. Je kunt dan om het beeld heen draaien zodat je je gezicht van alle kanten kunt bekijken. De foto kun je vervolgens delen op social media of opslaan op je filmrol om hem te bewaren.

Maak 3D selfies met Bellus 3D FaceApp

Verschillende toepassingen
Volgens Bellus 3D is dit de eerste app die op deze manier gebruik maakt van de TrueDepth camera van de iPhone X. De techniek kan voor veel verschillende toepassingen ingezet worden: denk aan games, het kopen van make-up of in de zorg.

Op dit moment is het bedrijf nog bezig met het testen van de app. Om deze reden is de app nog niet te downloaden in de App Store. Je kunt hem wel downloaden via de website van Bellus 3D wanneer je je aanmeldt voor het beta-programma. Vanwege de TrueDepth-camera kun je het alleen proberen op een iPhone X, niet op eerdere iPhones.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2018, 17:45
Bron Bron Cult of Mac
Categorie Apps
Onderwerpen app, camera, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.