Harry Potter: Hogwarts Mystery

Vanaf 25 april kan ook jij naar Zweinstein met Harry Potter: Hogwarts Mystery

Inclusief de originele acteurs!

Altijd al naar Zweinstein gewild? Dat kan binnenkort. Harry Potter: Hogwarts Mystery is de nieuwste Harry Potter-game die in het teken staat van Zweinstein. Eerder verscheen er al een trailer, maar er is nu ook meer info over de stemacteurs én de releasedatum is bekend!

Vorig jaar werd bekend dat er twee nieuwe Harry Potter-games aan zitten te komen. Beide projecten staan onder leiding van Portkey Games, onderdeel van Warner Brothers. De eerste is de AR-game Harry Potter: Wizards Unite, die gemaakt wordt door Niantic. De andere heet Harry Potter: Hogwarts Mystery en wordt gemaakt door Jam City. Van laatstgenoemde is reeds een trailer verschenen, waarin we meer inzicht krijgen in de gameplay. Je kunt in Hogwarts Mystery je eigen karakter maken en in de rol kruipen van een leerling op Zweinstein. Nu heeft de ontwikkelaar ook bekendgemaakt wanneer de game te downloaden is en er is meer info over de personages in het spel.

Harry Potter: Hogwarts Mystery verschijnt op 25 April

De ontwikkelaar Jam City heeft bevestigd vanaf wanneer we aan de slag kunnen met deze nieuwe Harry Potter-game. Vanaf 25 april zal de game gratis te downloaden zijn voor zowel de iPhone als iPad. Tegelijkertijd heeft de maker bekendgemaakt dat zes acteurs uit de Harry Potter-films de stemmen zullen verzorgen in deze game. Het gaat om Dame Maggie Smith als Professor McGonagall, Michael Gambon als Professor Dumbledore, Warwick Davis als Professor Flitwick, Sally Mortemore als Madam Irma Pince, Gemma Jones als Madam Pomfrey en Zoe Wanamaker als Madam Hooch.

Harry Potter Michael Gambon.

De game vindt plaats in de jaren tachtig, nog voordat Harry Potter naar Zweinstein gaat. Het speelt zich af in de tijd dat Bill Weasley, één van de oudere broers van Ron, op Zweinstein zat. In diezelfde periode zat ook Nymphadora Tonks, uit Harry Potter en de orde van de Feniks, op Zweinstein.

De trailer laat zien dat je kunt kiezen bij welk huis je wilt horen en dat je les gaat krijgen van de Zweinstein-professoren. Daarnaast is ook te zien dat je vriendschappen op kunt bouwen en je leert bovendien hoe je spreuken moet doen en drankjes moet maken. Ook kun je nieuwe mysteries ontrafelen en avonturen beleven.

Harry Potter: Hogwarts Mystery

De game verschijnt op 25 april en zal gratis te downloaden zijn. Mocht je tot die tijd niets willen missen dan kun je je alvast registeren op de website van de nieuwe game. Hier vind je ook nog meer informatie. Mocht je meer willen weten over de andere game Harry Potter: Wizards Unite, dan kun je terecht in ons eerdere artikel.

Revisiegeschiedenis:

  • 2018 - 05 april: Harry Potter: Hogwarts Mystery verschijnt op 25 april. Het artikel is hiervoor aangepast en opnieuw gepubliceerd.
  • 2018 - 01 maart: Verduidelijkt wie de ontwikkelaar van deze game is: niet Niantic, maar Jam City.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2018, 15:08
Categorie Apps
Onderwerpen game, harry potter, trailers
Software iOS
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.