iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 5 april 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 5 april 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Zit jij op een professionele Mac te wachten waarmee je eindelijk je videobewerking en je muziekproducties goed kunt aanpakken? Dan is er goed nieuws, want Apple werkt aan een nieuwe Mac Pro en voor het eerst in lange tijd hebben ze daarover meer informatie gegeven. De professionele Mac komt in 2019 op de markt, dus je hebt nog even de tijd om te sparen. Ook lees je vandaag wat je kunt doen aan trage App Store-downloads en wat je eraan kunt doen. Eén van de oplossingen is het instellen van een andere DNS en ook dat leggen we vandaag uit. Nu we toch in de netwerksfeer zitten, kunnen we het meteen even hebben over de AirPort Express. Deze krijgt waarschijnlijk tóch ondersteuning voor AirPlay 2, waardoor je een multiroom speakersysteem ermee kunt maken. Waarom de Extreme geen ondersteuning krijgt, vraag je je misschien af? Nou, daar is een heel logische reden voor: er zit geen audio-aansluiting op. Bij de Express wel. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, opinie en meer

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Firefox: Private, Safe Browser (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.4+) - Firefox beschermt je nu tegen het volgen door websites.
  • Documents by Readdle (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Grote update voor Documents van Readdle met een betere PDF-lezer en drag & drop tussen clouddiensten.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.