Belkin Rockstar-adapter met Lightning en een koptelefoonaansluiting.

Belkin’s nieuwe Rockstar-adapter heeft een Lightning- en koptelefoonaansluiting

Belkin komt met een nieuwe accessoire dat vooral van pas komt op de iPhone 7 en iPhone 8. De Belkin Rockstar heeft een Lightning- en koptelefoonaansluiting, waardoor je zowel kunt opladen als muziek kunt luisteren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Belkin Rockstar-adapter met Lightning en een koptelefoonaansluiting.
Mocht je nog op zoek zijn naar een mogelijkheid om met een standaard koptelefoon naar muziek te luisteren en tegelijkertijd je iPhone 7 (of straks iPhone 8 of iPhone X) op te laden, dan heeft Belkin daar een nieuwe oplossing voor. De Belkin Rockstar 3,5-millimeter en Lightning-adapter heeft beide ingangen. De nieuwe adapter kost €34,95

Belkin Rockstar-adapter met 3,5 millimeter en Lightning

Belkin is de bekende accessoiremaker die de afgelopen jaren al heel veel accessoires voor iPhone, iPad en Apple Watch uitgebracht heeft. Nu komen ze wederom met een nieuw accessoire. Dankzij de nieuwe Belkin Rockstar kun je gewoon een 3,5 millimeteraansluiting op je iPhone gebruiken en tegelijkertijd ook je toestel opladen. Je steekt de adapter in de Lightning-aansluiting van je iPhone, waarna er vervolgens een splitsing loopt naar een koptelefoonaansluiting en een extra Lightning-ingang.

Belkin Rockstar met Lightning en een 3,5-millimeter koptelefoonaansluiting.

Je kunt de Belkin Rockstar met audio- en Lightning-aansluiting kopen bij Apple voor €34,95. Het nieuwe accessoire is een variant op een eerder aangekondigde Rockstar-adapter. De versie van vorig jaar is voorzien van twee Lightning-aansluitingen, waardoor je tegelijkertijd kunt opladen en muziek luisteren via Lightning. Dit accessoire kost bij Apple €39,95.

De noodzaak voor een adapter als deze is het afgelopen jaar wel wat kleiner geworden, zeker met de iPhone 8 en iPhone X in het vooruitzicht. Draadloze koptelefoons worden steeds gangbaarder en met draadloos opladen op de iPhone 8 en iPhone X heb je ook geen Lightning-aansluiting meer nodig om je toestel gelijktijdig op te laden en muziek te luisteren. Belkin heeft zelf ook een draadloze oplader, genaamd de Belkin Boost. In onderstaand artikel vind je nog veel meer draadloze opladers voor de iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 oktober 2017, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen belkin, koptelefoon, lightning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.