Apple-Pencil-in-gebruik

Bekijk alle productvideo’s van het Hey Siri-event

Apple heeft een reeks reclamevideo's voor de iPhone 6s, iPad Pro en de nieuwe goudkleur van de Apple Watch Sport uitgebracht. Hier zie je allemaal bij elkaar!

Apple liet tijdens het media-evenement op 9 september een flinke hoeveelheid reclamefilmpjes zien, waarin ze de eigenschappen van de nieuwe producten uitleggen. Dompel je onder in de marketingmachine van Apple en je ontdekt hoe Apple de nieuwe producten aan de man/vrouw wil brengen.


Als kleine opfrisser beginnen we met onze samenvatting in 3 minuten:

Apple TV
Uiteraard trappen we af met de productvideo van de nieuwe Apple TV vierde generatie met bediening via Siri en natuurlijk de mogelijkheid om apps te installeren.

Alle details over de nieuwe Apple TV lees je in onderstaand artikel:

iPad Pro
De eerste reclamespot gaat over de creatieve mogelijkheden van de iPad Pro. Vooral het grote scherm staat daarbij centraal.

Hieronder zie je een filmpje over de Apple Pencil, een $99 kostende los verkrijgbare stylus die alleen in combinatie met de iPad Pro werkt.

Apple heeft een ruimtevaartthema gekozen voor de promotiefilmpjes van de iPad Pro. Met de dramatische muziek op de achtergrond lijkt het wel alsof je naar een speelfilm zit te kijken.

Wil je meer weten of de iPad Pro of de Apple Pencil, lees dan onze aankondigingsartikelen:

iPhone 6s
We snappen nog steeds niet goed waarom Apple voor rare, onherkenbare vissen heeft gekozen om de iPhone 6s te promoten. Maar mocht je gek zijn op dit gekozen thema, dan komen ze uitgebreid aan bod in de onthullingsvideo:

Hieronder zie je een wat praktischer filmpje, ingesproken door Jonathan Ive:

De iPhone 6s krijgt als slogan ‘the only thing that’s changed is everything’. Toch zijn de eerste reacties van investeerders en analisten, dat Apple niet genoeg nieuwe functies erin heeft gestopt. Het is ook nooit goed.

Apple maakte aparte promovideo’s, waarin Jony Ive de werking van 3D Touch uitlegt:

Ook komt de functie Live Photos apart aan bod in onderstaande video. Daarbij maak je een foto, die je kunt omzetten naar een soort animated gifje:

Meer informatie over de iPhone 6s en iPhone 6s Plus lees je in onderstaand artikel:

Apple Watch
Hieronder zie je een video van de nieuwe kleurtjes van de Apple Watch: goud en rosegoud, dat een stuk betaalbaarder is dan de eerder verschenen modellen. Het materiaal is dan ook aluminium – en je betaalt er niets extra’s voor ten opzichte van de al bestaande zilverkleurige en spacegrijze Apple Watch Sport.

Alles over de nieuwe kleurtjes lees je hier:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.