Apple-Watch-Sport-Goud

Apple introduceert goudkleurige Apple Watch Sport

Apple heeft twee goudkleurige modellen van de Apple Watch Sport geïntroduceerd. De Apple Watch Sport is te koop in goud en roségoud.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple-Watch-Sport-Goud
Apple gaat de Apple Watch Sport ook in gouden kleuren verkopen. De twee nieuwe modellen worden verkocht in goud en roségoud. Het gaat enkel om alternatieve kleuren: strikt gezien zijn beide Watch-modellen nog steeds gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Met de gouden modellen kun je nu een goedkopere Apple Watch in een gouden kleur aanschaffen. Hiervoor was er enkel de Apple Watch Edition: een gouden Apple Watch die wordt verkocht voor tussen de €11.200 en €18.400. De Apple Watch Sport wordt in Nederland aangeboden vanaf 419 euro. De goudkleurige Sport-modellen worden volgens Apple voor dezelfde prijs aangeboden.

Apple-Watch-in-goud-en-rosegoud

Alleen uiterlijke veranderingen

De nieuwe Apple Watch Sport-modellen zijn alleen aan de buitenkant veranderd. Hardwaretechnisch heeft Apple niks veranderd. Naast de nieuwe Apple Watch-kleuren, heeft Apple ook de nodige nieuwe horlogebanden aangekondigd. Zo wordt er met Hermes samengewerkt om een lederen Apple Watch-band te verkopen.

Alle aankondigingen op een rij

Het Apple-evenement is voorbij! Wat is allemaal verteld over de nieuwe iPhones, iPads en de compleet vernieuwde Apple TV? We hebben alle aankondigingen op een rij gezet in een uitgebreide roundup.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 september 2015, 22:59
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.