BeatsX oordopjes

BeatsX-oordopjes met W1-chip vanaf nu te bestellen via online Apple Store

De BeatsX-oortjes met Apple's W1-chip zijn nu eindelijk beschikbaar in de online Apple Store. De draadloze oortjes kosten €149,95 en zijn beschikbaar in wit en zwart.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft de BeatsX-oordopjes eindelijk beschikbaar gesteld via de online Apple Store. De nieuwste oordopjes van Beats stonden al sinds september 2016 in de online Apple Store, maar waren tot op heden nog niet te bestellen. Uiteindelijk werden de BeatsX-oordopjes uitgesteld tot februari, maar vanaf nu zijn ze bij de online Apple Store te bestellen voor €149,95. De eerste exemplaren worden geleverd op 14 februari, net op tijd voor Valentijnsdag.

BeatsX oordopjes

BeatsX-oortjes nu te bestellen

De BeatsX-oortjes werden tegelijkertijd met de iPhone 7 in september 2016 aangekondigd, samen met de Beats Solo3 Wireless en de Powerbeats3 Wireless-oordopjes. Hoewel deze twee laatstgenoemde nieuwe versies van bestaande koptelefoons zijn, zijn de BeatsX-oordopjes helemaal nieuw in het assortiment. Net als de Solo3 Wireless en Powerbeats3 Wireless en de AirPods zijn de BeatsX-oortjes uitgerust met de nieuwe W1-chip. Dat heeft een aantal voordelen, zoals eenvoudige koppeling met al je iCloud-apparaten en een betrouwbaardere verbinding.

De BeatsX-oortjes zijn volledige draadloze oortjes van Beats, vergelijkbaar met Apple’s AirPods. Het verschil is dat de linker en rechter oordopjes met elkaar verbonden zijn door middel van een korte kabel die achter je nek loopt. Op deze kabel zit ook een afstandsbediening, zodat je je muziek kunt bedienen, het volume aan kunt passen en Siri kunt gebruiken. Bovendien gaat het hier on in-ear oordopjes.

De BeatsX-oordopjes zijn vanaf nu te bestellen via de online Apple Store. De BeatsX zijn beschikbaar in een witte en zwarte uitvoering en kosten €149,95. Recentelijk zijn er ook twee nieuwe kleuren aangekondigd, namelijk blauw en grijs. Deze zijn beschikbaar vanaf 22 februari, maar zijn wel al te bestellen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2017, 11:08
Categorie Accessoires
Onderwerpen beats, w1

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.