iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was donderdag 9 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 9 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag kon je op iCulture lezen dat de iPads langzamerhand uitverkocht raken, wat erop wijst dat er nieuwe modellen aankomen. Ook is er nogal knullige Mac-malware opgedoken, waarbij je wel heel dom moet zijn om erin te trappen. Ook hebben we nieuws over toekomstige functies, zoals data uitwisselen door een vuistboks te geven of iPhones met een scherm dat je kunt uitrekken. Of ben je meer iemand die aan de lippen van Tim Cook hangt? In dat geval kun je een uur lang naar interessante uitspraken van deze Apple-topman luisteren. Dit en meer vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

  • Met de Retina Flash maak je mooiere selfies. Je hebt er niet eens een accessoire voor nodig, want het zit standaard op de iPhone 6s en nieuwer.

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Acast podcast-speler

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze podcast-app gebruikt kunstmatige intelligentie om de volgende show te adviseren.
  • Angry Birds 2 (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Nieuw startscherm en verbeterde dagelijkse uitdagingen.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Versie 2.0 brengt nieuwe familieleden: de LoveBuds. Leuk voor Valentijn.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Stuur Monster Hunter-stickers naar je vrienden.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.