BeatsX oordopjes blauw

BeatsX-oordopjes vanaf 10 februari verkrijgbaar, twee nieuwe kleuren

Er is nu meer duidelijkheid over de BeatsX-oortjes. Behalve de lanceerdatum voor de eerste regio, komen er ook twee nieuwe kleuren aan, namelijk grijs en blauw.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple en Beats hebben meer duidelijkheid gegeven over de verkrijgbaarheid van de BeatsX-oordopjes. De nieuwste oordopjes van Beats zijn vanaf aanstaande vrijdag 10 februari verkrijgbaar in de Verenigde Staten. BeatsX zal dan beschikbaar zijn via de online Apple Store en in de fysieke Apple Stores. Bovendien heeft Beats twee nieuwe kleuren aangekondigd: grijs en blauw.

BeatsX in meerdere kleuren.

BeatsX in grijs en blauw

Hoewel nu bekend is wanneer de BeatsX-oordopjes in de VS verschijnen, is er over de internationale beschikbaarheid nog geen duidelijkheid. Ook CNET kon nog niet vertellen wanneer de nieuwe BeatsX met W1-chip in bijvoorbeeld Europa beschikbaar komt. Mogelijk valt dit samen met de Amerikaanse release op 10 februari, maar het is ook goed mogelijk dat wij nog iets langer op deze nieuwe oordopjes moeten wachten.

De BeatsX zijn in ieder geval wel in twee nieuwe kleuren verkrijgbaar. Naast wit en zwart, die meteen al bij de lancering verkrijgbaar zijn, kun je ook kiezen uit grijs en blauw. De release van deze twee nieuwe kleuren is echter nog niet bekend. De prijs zal in ieder geval hetzelfde zijn, namelijk €149,95 in Europa. De BeatsX-oortjes staan al sinds de aankondiging in september op Apple’s website, maar zijn niet te bestellen.

BeatsX oordopjes blauw

Afgelopen week verschenen er berichten dat de BeatsX-release aanstaande was en gisteren zouden de oordopjes al even beschikbaar zijn in verschillende Amerikaanse Apple Stores. Dit bleek een foutje, want de BeatsX verschijnen in Amerika dus pas op 10 februari. Zodra er meer duidelijkheid is over de Europese release van de BeatsX, lees je daar op iCulture uiteraard alles over.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 februari 2017, 18:28
Categorie Accessoires
Onderwerp beats

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.