Base introduceert mobiel abonnement met Spotify Premium-toegang

De Belgische telecomprovider introduceert op 15 oktober een nieuw abonnement, waarbij je een Spotify Premium-abonnement krijgt.

SpotifyDe Belgische telecomprovider Base introduceert op 15 oktober een nieuw abonnement, waar ook een Spotify Premium-abonnement bij zit inbegrepen. Bij het abonnement Check 25 krijgen klanten Spotify-toegang, 2GB aan data en 150 belminuten. Heb je al een abonnement bij Base, dan kun je voor een vast bedrag per maand extra een Surf & Music-bundel activeren. Naast Spotify-toegang krijg je dan ook een databundel.

De Base-klanten die van de bundel of het nieuwe abonnement gebruikmaken krijgen een Spotify Premium-abonnement. Deze kost bij Spotify los 10 euro per maand.

Abonnees zonder zonder Base Check 25 kunnen een Surf & Music-bundel aanschaffen. volgens Tweakers betaal je 10 euro per maand voor Spotify-toegang en 100MB aan data. 15 euro per maand biedt je naast Spotify Premium 750MB data.

Base is een dochteronderneming van KPN. In Nederland introduceerde KPN in het verleden al Spotify-bundels voor zijn eigen abonnementen en die van dochterbedrijven.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 16:56
Categorie Providers
Onderwerpen base, spotify

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.