Bestellingen iPod touch (2012) veranderen van status

De eerste bestellingen van de iPod touch (2012) beginnen van orderstatus te veranderen. Ze zijn nu één stap van verzending verwijderd.

iPod touch (2012)Een aantal Amerikaanse iPod touch-kopers meldt dat de status van hun orders is veranderd naar ‘Voorbereiden voor Verzending’. Dit is de laatste stap voordat hij door Apple wordt verzonden. Het lijkt er op te wijzen dat de iPod touch op ieder moment naar kopers verzonden zal worden. Het is al enige tijd mogelijk om de iPod touch te bestellen, maar na bestelling wordt hij nog niet verstuurd.

Wanneer de iPod touch precies geleverd zal worden, is nog niet duidelijk. Aan kopers die de iPod touch nu bestellen wordt vermeld dat hij in de maand oktober verzendklaar zal zijn. De Apple Store in Australië gaf gisteren kort aan dat een nieuwe bestelling drie weken kan duren. Aangezien de orderstatus begint te veranderen in de Verenigde Staten, lijkt het niet heel lang meer te duren voordat hij wordt verzonden. Op het moment maken vooral kopers in de Verenigde Staten en Canada melding van de orderwijziging.

De iPod touch (2012) heeft een 4-inch display en is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De iPod wordt geleverd met de nieuwe EarPods-oordopjes, de Loop-polsband en de nieuwe Lightning-kabel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 17:34
Categorie iDevices
Onderwerp ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.