KPN introduceert Spotify-bundel voor mobiele abonnees

KPN heeft vandaag een nieuwe mobiele bundel geïntroduceerd, waarbij je ook een Spotify Premium-abonnement krijgt. Hi en MTV Mobile, dochterondernemingen van KPN, introduceerden eerder soortgelijke abonnementen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Spotify KPNKlanten bij KPN kunnen vanaf vandaag een bundel afsluiten, waarbij ze een Premium-account bij muziekdienst Spotify krijgen. Voor 10 euro per maand hebben klanten een SpotifyPremium 500MB-bundel, waarbij ze naast het Spotify-abonnement ook 500 MB per maand krijgen. Gebruikers van Spotify betalen normaal gesproken 10 euro per maand betalen voor een Premium-account. Klanten van KPN kunnen de nieuwe bundel drie maanden lang gratis uitproberen.


Eerder introduceerden Hi en MTV Mobile nog soortgelijke abonnementen. Gezien beide providers dochterondernemingen van KPN zijn, was de kans groot dat KPN iets soortgelijks voor hun eigen abonnementen ging introduceren.

Spotify is een muziekdienst waarmee je naar een bibliotheek van 18 miljoen nummers kunt luisteren. Om dit ook op je iPhone te doen heb je de iPhone-app en een Premium-account nodig. KPN benadrukt wederom dat 500 MB per maand meer dan genoeg is om van Spotify gebruik te maken. Volgens de provider zouden gebruikers in het buitenland gemiddeld 150 MB per maand verbruiken met Spotify.

Begin mei liet KPN nog weten dat er eind deze zomer nieuwe abonnementen geïntroduceerd zullen worden. Wat er precies in deze abonnementen zal veranderen is nog niet duidelijk. We weten wel dat KPN één van de providers is die onlangs een 4G LTE-netwerk beperkt uitrolde, om zo aan een vergunning te voldoen.

Downloaden: Spotify (gratis)

Meer informatie: Spotify bij KPN

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2016 om 21:35
Onderwerpen
,
Categorie
Providers

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.