Bananentelefoon laat je stralingsvrij bellen met je iPhone

Op eBay vind je een bananentelefoon die je kunt gebruiken om stralingsvrij met je iPhone te bellen.

BananentelefoonOp Amazon vind je een speciale telefoonhoorn waarmee je kunt bellen terwijl je iPhone op tafel ligt. Het accessoire is stralingsvrij, maar je moet dan wel bereid zijn om vreemd aangekeken te worden door al je vrienden die je zien bellen: tijdens het bellen steek je namelijk een banaan in je oor. Je sluit de banaan aan op de 3,5mm-audiopoort van je iPhone, wat betekent dat hij ook geen extra stroombron nodig heeft. Hij werkt hierdoor ook met andere smartphones.

Er zijn natuurlijk genoeg andere telefoonhoorns die je aan je iPhone kunt hangen, maar bij deze alternatieven kun je niet het bekende fruit in je oor steken. Hierdoor is het apparaat ideaal wanneer je belt met iemand die enkel zijn vingers gebruikt.

Je kunt de bananentelefoon bestellen op Amazon voor 22 dollar. Het duurt wel een tijdje voor hij verzonden wordt: de verkoper bevindt zich in Hong Kong en stelt dat het een paar dagen duurt voordat je aanschaf is verwerkt. Terwijl je wacht kun je mooi onderstaand nummer op de achtergrond laten draaien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 december 2012, 11:23
Categorie Accessoires
Onderwerp telefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.