*bliep verder zonder Telegraaf Media Groep

Telecomprovider *bliep gaat voortaan verder zonder Telegraaf Media Groep.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

BliepDe virtuele provider *bliep gaat voortaan zonder Telegraaf Media Groep (TMG) verder. De oprichters hebben samen met twee investeerders zichzelf vrijgekocht van TMG, waardoor ze niet langer deel uitmaken van het bedrijf. Op deze manier zouden ze geen rekening meer hoeven te houden met de beursgang van de bezitter. De tarieven blijven onveranderd, waardoor klanten geen directe gevolgen zullen ondervinden volgens de oprichters.

Hoeveel er is betaald om onafhankelijk van TMG te worden, houden de initiatiefnemers in het midden. Investeerders Twan Cats en Danny Gorter hebben bijgestaan bij de buy-out van het bedrijf. Beide waren ook verwikkeld in de oprichting van prepaidprovider Ortel Mobile. De LinkedIn-pagina van Cats wijst er op dat hij op het moment ook actief is voor Hyves, wat deel uitmaakt van TMG.

*bliep is een virtuele provider, wat inhoudt dat ze gebruikmaken van het mobiele netwerk van een andere operator – in dit geval T-Mobile. De provider biedt klanten onbeperkt internet voor 50 eurocent per dag, of 2GB aan internet per dag met een hogere snelheid voor 1 euro.

Meer informatie: *bliep

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2013, 14:42
Categorie Providers
Onderwerpen *bliep, t-mobile, telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.