Vlaamse babysitter-app Babuzo nu ook in Nederland

Babuzo is een Vlaamse app voor babysitters en ouders die een oppas zoeken. De app is vanaf nu ook in de Nederlandse grote steden te gebruiken. Op een kalender zie je of een babysitter beschikbaar is.

De Vlaamse app Babuzo (link) wil ook in Nederland actief worden. De app komt naar de drie grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Met Babuzo vinden ouders sneller een beschikbare babysitter in de buurt. Ouders zien in de app meteen wie van hun vaste babysitters beschikbaar is, op het moment dat ze oppas nodig hebben. Zijn de vaste babysitters niet beschikbaar, dan kun je ook een andere oppas kiezen. Via de app kunnen ouders de babysitter boeken, waarna beide partijen een bevestiging krijgen. De app is bedacht door drie Vlaamse vaders uit Mechelen: Herbert Van de Poel, Bram Van Handenhoven en Stefaan Ponnet.


Babuzo babysitter-app

Babysitter of oppas zoeken met Babuzo

Babuzo kalender op de iPhone laat beschikbaarheid babysitters zienBabuzo is in feite een soort agenda-app, waarmee je op een kalender kan zien of je favoriete babysitters beschikbaar zijn. De babysitters vullen in op welke avonden ze tijd hebben om op te passen en de ouders boeken vervolgens een tijdslot. Babysitters hebben op deze manier de mogelijkheid om in contact te komen met nieuwe gezinnen, waar ze kunnen oppassen. Van de andere kant hebben de ouders wat meer keuze, als blijkt dat de vaste babysitter geen tijd heeft.

Na de gratis testperiode betaal je €2,50 per maand of een vast bedrag per boeking. De babysitters bepalen zelf hun prijs, die afhankelijk kan zijn van leeftijd en ervaring. Babuzo ging eind 2015 al in Vlaanderen van start en bereikte in 30 dagen meer dan 1000 gebruikers. De app werkt met drie lagen. Je vaste babysitters voeg je toe door het mobiele nummer in te voeren. Zo kun je meteen in de agenda zien of zij tijd hebben. Lukt het niet om je vaste babysitters te boeken, dan kun je kijken of een vertrouwde babysitter van vrienden of kennissen beschikbaar is. Mocht dat ook niet lukken, dan kun je zoeken naar babysitters in een bepaalde straal rondom je woonplaats. Momenteel is dat 10 kilometer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 januari 2016 om 11:54
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.