Astropad Rock Paper Pencil voor iPad

Reacties voor: Astropad Rock Paper Pencil voor iPad voelt aan als schrijven op papier

Voelt als echt papier
Screenprotectors voor de iPad zijn vaak niet zo heel spannend. Je plakt het erop om krassen te voorkomen of om iets lekkerder te kunnen tekenen. maar Astropad heeft met de nieuwe Rock Paper Pencil toch iets nieuws gedaan. Het bestaat uit een magnetische screenprotector en een speciale schrijfpunt voor je Apple Pencil.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Jammer dat een voortreffelijk vergelijkbaar Nederlands product van PenTips geen review krijgt. In zoverre is het hier besproken product dus niet uniek, want het bestaat al. Ik heb het zelf en ben er zeer tevreden over. Of heb ik zo’n review gemist?

  2. Ik gebruik hiervoor de pentips en magnetische variant van Pentips. Je merkt echt duidelijk het verschil en afhankelijk van de situatie kan je makkelijk wisselen tussen wel of geen “screenprotector”

    En pentips komt gewoon uit Nederland. Scheelt weer met verzenden.

  3. @Hans Wijers: Ik heb nu een aantal alternatieven toegevoegd, waaronder PenMat, PenTips en Paperlike.

    We kwamen vorig jaar in contact met de maker van Pen Tips, die toen druk was met de promotie van zijn nieuwste uitvinding, de Nuwa Pen. We hebben het toen vooral over die pen gehad. Eerder hebben we het al wel eens over de PenPad op Kickstarter geschreven.

    De PenTips zijn voor die tijd een beetje onder de radar gebleven voor ons. We proberen zoveel mogelijk Nederlandse producten op te sporen, maar ik denk dat Marc op dat moment nog niet zo druk bezig was met uitdragen van zijn idee en dan moet je er maar net tegen aanlopen. Voor mensen die elke dag bezig zijn met op hun iPad schrijven en tekenen is de kans wat groter om zoiets op het spoor te komen dan als je (zoals wij) tientallen onderwerpen en interesses probeert af te dekken. Maar het is zeker een goede oplossing. Op het moment dat het op ons pad kwam, was het alleen niet zo ‘nieuw’ meer dat we met een review bezig zijn gegaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.