apple-designers-apple-watch-paris

Apple’s designteam aanwezig op Paris Fashion Week

Apple's designteam, bestaande uit Jony Ive, Marc Newson en andere ontwerpers, is 30 september aanwezig bij Paris Fashion Week.

apple-designers-apple-watch-parisHet designteam van Apple is 30 september aanwezig in Parijs, waar de Paris Fashion Week plaatsvindt. Dat leidt tot speculactie dat er iets staat gepland voor de Apple Watch. In ieder geval gaat Apple samen met modehuis Colette op 30 september iets organiseren: ze hebben een uitnodiging verstuurd met de boodschap dat Apple de hele dag iets bijzonders gepland heeft. Maar nu blijkt dat ook dat Jony Ive, Marc Newson, Mikael Silvanto en andere medewerkers van Apple’s designteam in Parijs zijn voor een evenement. En het is wel duidelijk dat ze dringend HealthKit nodig hebben.

Op de uitnodiging van modehuis Colette staat een patroon dat vergelijkbaar is met de icoontjes op het scherm van de Apple Watch. De zeven icoontjes in het midden van de uitnodiging komen overeen met het patroon van Apple.

uitnodiging colette appleOntwerper Mikael Silvanto, onderdeel van het Apple-designteam, publiceerde een foto op Instagram waarin hij aangeeft dat hij in Parijs is voor Paris Fashion Week. Op een van de foto’s is te zien dat hij champagne drinkt in een privéjet met de tags #nest stop #parisfashionweek. Op een andere foto rookt Silvanto een sigaret, terwijl hij een glas bier drinkt en een Apple Watch draagt.

Wat er precies gepland staat is dus nog onduidelijk, maar wellicht zal de Apple Watch te zien zijn bij het modehuis of op de catwalk bij één van de vele shows.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2014, 18:38
Categorie Apple
Onderwerpen apple, apple watch, design

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.