Reacties voor: ‘Apple werkt aan verbeteringen iCloud, Shazam-integratie, nieuwe Apple TV’

Apple werkt aan verbeteringen voor iCloud, Shazam-integratie, een nieuwe Apple TV en een compleet vernieuwde interface voor OS X 10.10. Dat meldt 9to5Mac.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Wordt hoog tijd dat Apple hun iCloud aanpakt, Google Drive ligt ver voor en is veel sneller met werken in de Cloud.
    als Apple niet oppast wordt icloud van Apple straks door bijna niemand gebruikt.

  2. OS X 10.10? Laat Apple eerst maar eens OS X 10.9.3 afmaken. Sinds 7 maart 2014 zijn er negen (9) DS verschenen en elke week is wel weer een nieuwe DS. Mavericks begint de Vista van Apple te worden.

  3. @Timosha: wat is een DS? Ik ben geen betatester van OS X dus weet uberhaupt niet wat 10.9.3 allemaal voor functies heeft, maar de huidige versie (10.9.2) vind ik perfect werken en een stuk beter dan Lion en ML!

    Voor de rest; laat maar komen dat nieuwe ontwerp van OS X 🙂 ik ben enorm fan van het minimalistische ontwerp van iOS 7 en zie OS X die trend graag volgen.

  4. Ben benieuwd of dat ook voor iedereen te beta testen is net als 10.9.3 nu.10.10 vind ik wel raar, misschien geven ze het een andere naam

  5. Ik hoop dat het heel erg iOS wordt en daardoor nog meer mensen Mac gaan gebruiken

  6. Origineel geplaatst door Thomas
    @Timosha: wat is een DS?

    DS = Developer Seed. We zijn nu bij Build 13D55. In OS X 10.9.3 zijn een aantal functies die verwijderd werden in 10.9 terug van weggeweest.

  7. Dit concept voor OS X is misschien wat extreem maar van mij mag het ietwat die richting opgaan. Ik vind het wel wat hebben, simpel en toch elegant. Thoughts?

  8. Origineel geplaatst door Timosha
    OS X 10.10? Mavericks begint de Vista van Apple te worden.

    Het Vista van Apple? Wat een onzin, Mavericks werkt sneller dan (Mountain) Lion. En Vista stond juist bekend om z’n traagheid.

  9. Origineel geplaatst door rens
    Wat een onzin, Mavericks werkt sneller dan (Mountain) Lion.

    Ga naar het Mac Development Forum en lees de “onzin” die daar staat over Mavericks.

  10. Origineel geplaatst door Timosha
    Ga naar het Mac Development Forum en lees de “onzin” die daar staat over Mavericks.

    Het is helemaal niet bijzonder dat er zoveel DS zijn. Dit is standaard al zo de afgelopen jaren. De vergelijking met Vista slaat nergens op. Marvericks is in het algemeen super stabiel en werkt hartstikke vlot. Ik heb meerdere systemen ook waar oudere OS X versies op staan maar Marvericks is gewoon stabiel te noemen. De laatste iLife en iWork versies zijn heel andere koek. Die programma’s zijn bijna vernaggeld en moet heel snel iets aan gedaan worden.

  11. iCloud véél te traag, Google X5 sneller

  12. Ik vind Mavericks een van de minste io-essen van Apple. Vooral de (samen)werking met Safari vind ik slecht. Safari is traag, houdt vaak in en bereikt soms slechts zijn doel door meerdere malen te enteren. Mail is heel vaak alleen geforceerd te sluiten, de strandbal verschijnt vaker dan in Lion, meestal veroorzaakt door een hangende Finder. Kortom, van mij mag Mavericks de prullenmand in. Ik zie liever een inhoudelijke verandering dan een cosmetische.

  13. Origineel geplaatst door rens
    Het Vista van Apple? Wat een onzin, Mavericks werkt sneller dan (Mountain) Lion. En Vista stond juist bekend om z’n traagheid.

    Oh ja? Sinds Mavericks is mijn MacBook Pro van eind 2012 anders een stuk trager geworden.

  14. Mavericks op mijn Macbook Pro mid 2007 is traag en loopt diverse malen per week vast zodat herstarten is vereist. Mail laden kan soms minuten duren voor deze te lezen is. Na de update van vorige werk is Mail ook enkele keren gecrashed. Websites laden ook traag. Allemaal problemen die ik met de vorige OSX versie niet had. Mijn oude Windows 7 pc is jammer genoeg stabieler. Maar het logo van de WDC14 hierboven doet mij vermoedden dat beeldschermen op alle devices (dus zowel mobiel als desktop) de hoofdmoot gaan vormen. Dit omdat ik allemaal pixels zie in RGB kleuren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.