iOS App Store

Apple past Apple Watch-screenshots in App Store aan

De Apple Watch-screenshots zien er voortaan net wat anders uit in de App Store. Ze hebben nu afgeronde hoeken. Daar hoef je zelf verder niks voor te doen.

App Store Apple Watch screenshotsScreenshots van Apple Watch-apps in de App Store zien er voortaan net iets anders uit. Apple heeft de randen van de afbeeldingen afgerond, waardoor het meer lijkt alsof je naar een kleine Apple Watch zit te kijken. De Watch heeft zelf immers ook ronde hoeken. Een subtiele verandering, waar je verder niks voor hoeft te doen: de App Store is aan de serverkant veranderd, waardoor je de wijzigingen ziet zonder bijvoorbeeld een update te installeren.

De aangepaste Apple Watch-screenshots worden geleidelijk door Apple geïntroduceerd. We hebben de wijziging al gezien op de iPhone, maar in iTunes op de Mac worden op dit moment nog afbeeldingen met een scherp randje getoond. Wil je op de iPhone alsnog de screenshots zonder afronding bekijken? Dan hoef je alleen maar op de afbeelding te drukken.

Apple maakt af en toe kleine aanpassingen in de App Store. Soms is daar alsnog een update voor nodig: zo is het sinds iOS 8.3 bijvoorbeeld mogelijk om gratis apps zonder wachtwoord te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juni 2015, 9:53
Categorie Apps
Onderwerpen app store, apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.