Apple Watch gold

‘Apple Watch-event staat gepland voor eind februari 2015’ (update)

Apple gaat volgens bronnen eind februari een media-evenement organiseren, waarin meer details worden gegeven over de Apple Watch en 12-inch MacBook Air.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch goldApple gaat eind februari een media-evenement organiseren, beweert de Franstalige Apple-site iGen. Dan zullen meer details bekend worden over de Apple Watch en de 12-inch MacBook Air. De website deed eerder voorspellingen die bleken te kloppen. Het evenement zou in de laatste week van februari plaatsvinden, mogelijk op dinsdag 24 februari.

Update 21:20 uur: de bekende geruchtensite 9to5Mac zegt dat Apple géén evenement in februari organiseert.

Apple heeft eerder al gezegd dat de Apple Watch in april in de winkel ligt, maar er zijn nog onvoldoende details vrijgegeven over technische details en prijzen. Zo is nog niet bekend wat de duurdere exemplaren gaan kosten, wat de batterijduur wordt en hoeveel de verwisselbare bandjes gaan kosten. Tijdens het evenement in februari zou Apple alle informatie kunnen geven, waarop je je aankoopbeslissing kunt baseren.

12-inch MacBook Air 1Wat de 12-inch MacBook Air betreft: analist Ming-Chi Kuo verwacht dat die in maart 2015 op de markt komt. Dat zou goed aansluiten bij een media-evenement in februari. Eind februari sluit ook goed aan op een andere ontdekking, namelijk dat enkele bekende ontwikkelaars hun Apple Watch-app half februari af moeten hebben. Mogelijk wil Apple die apps demonstreren tijdens het evenement.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2015, 23:36
Categorie Geruchten
Onderwerpen apple watch, macbook air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.