Binnenkort smartphone opladen in de Jumbo-supermarkt

Jumbo gaat opladers beschikbaar stellen in supermarkten. Daarmee kun je in 30 minuten je smartphone of tablet opladen, terwijl je winkelt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Tijdens het boodschappendoen je iPhone opladen. Het kan straks bij de supermarkten van Jumbo. De grootgrutter gaat bij de ingang van een aantal winkels oplaadpalen neerzetten. De eerste resultaten van een proef die in enkele winkel is uitgevoerd, zijn positief. De winkelmanagers bepalen zelf of ze een oplaadpaal willen hebben. Om te voorkomen dat een ander er met jouw iPhone vandoor gaat, stop je het toestel in een afsluitbaar kluisje.

mobiel-oplaadpunt-jumbo

Elke oplaadpaal heeft ruimte voor 8 smartphones en 2 tablets. Tijdens het laden stop je het apparaat in een afsluitbaar kluisje. Na dertig minuten is het toestel weer voldoende opgeladen om bellend naar huis te gaan. Die korte laadtijd zorgt ervoor dat klanten niet urenlang de kluisjes bezet houden. De kluisjes geven zelf aan of de smartphone al voldoende is opgeladen. Het enige wat je nog wel zelf moet doen is het uitprinten of opschrijven van het boodschappenlijstje, want tijdens het winkelen kun je natuurlijk niet meer recepten opzoeken op je telefoon. Het gebruik van de opladers is gratis.

Jumbo bracht onlangs ook een iPhone-app uit, waarmee je de prijzen van boodschappen kunt opzoeken, een boodschappenlijstje maken of recepten zoeken.

Update 21:30 uur: Informatie Charge To go toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 februari 2015, 21:25
Categorie Diensten
Onderwerp supermarkt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.