apple-watch-wit

‘Apple Watch te koop in maart 2015’

In maart 2015 zou de verkoop van de Apple Watch van start gaan. Wanneer volgen Nederland en België?
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

apple-watch-witDe Apple Watch zal vanaf maart 2015 worden verkocht. Dit beweren anonieme bronnen bekend met de plannen tegenover 9to5Mac. In maart zal in eerste instantie de Amerikaanse verkoop van de Apple Watch van start gaan. Er is nog niks gezegd over de verkoop in bijvoorbeeld Nederland of België.

Apple zou druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de Apple Watch-verkoop in maart 2015. Personeel zou tussen 9 en 16 februari worden getraind om de Apple Watch te verkopen. Dit getrainde personeel zal op een later moment aan collega’s uitleggen hoe ze het beste de Apple Watch kunnen presenteren.

Eerder heeft Apple bekendgemaakt dat de Apple Watch begin 2015 verkocht zal worden, maar een officiële datum is er nog. Volgens geruchten zou de verkoop in de lente beginnen, en met de nieuwe berichten hebben we een mogelijke maand: maart.

Het is nog afwachten wanneer we de Apple Watch mogelijk in Nederland en België kunnen verkopen. Meestal volgen wij een paar weken na de Amerikaanse verkoopstart, maar de Apple Watch is een compleet nieuwe productcategorie. Het is daarom moeilijk om de plannen te anticiperen. Op Apple’s website stond voor korte tijd dat de Apple Watch ook in Europa begin 2015 te koop is, maar dit werd later weer aangepast.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 januari 2015, 9:09
Categorie Geruchten
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.