iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 6 januari 2015

In de iCulture Vandaag van dinsdag 6 januari 2015 kijken we terug op alle artikelen van de dag. Waaronder beelden van de MacBook Air 12-inch.

iCulture Vandaag logoTechnologiebeurs CES 2015 is in volle gang, dus we hebben uiteraard flink wat accessoires besproken op iCulture vandaag. Maar dit stond uiteraard niet een aantal interessante nieuwtjes in de weg. Zo hoorden we vandaag bijvoorbeeld dat de Apple Watch vermoedelijk te koop is vanaf maart 2015. Daarnaast zijn er vroege renderings van de vermoedelijke MacBook Air met 12-inch-scherm naar buiten gekomen. Dat en meer zetten we op een rij in iCulture Vandaag.

Nieuws

Accessoires

Apps

  • Google Hangouts heeft een redesign in een update gekregen, en laat je nu ook locaties delen.
  • Atari Fit laat je met retrogames fitnessen.
  • WhatsApp werkt aan een belfunctie via Skype, en een speciale modus voor in de auto.
  • Pocket Energy helpt je met het voorkomen van een burnout.
  • We hebben Duet Display flink aan de tand gevoegd. Deze app maakt van een iDevice een tweede scherm voor je Mac, maar werkt dat zonder vertraging?

Rubrieken

Meer vandaag

Apps die leuk zijn om nog even te noemen:

Rabobank Mobiel Bankieren iPhone iPad iOS 7

  • De officiële Twitter-app voor iOS kreeg een nieuwe animatie bij favorieten. Ook bevat de app nu een notificatie om nieuwe functies te zien. Dat zou kunnen wijzen op tussentijdse updates zoals Facebook doet.
  • Rabobank heeft zijn app ook bijgewerkt, maar het gaat hierbij vooral om bugfixes en praktische verbeteringen. Hierdoor moet je bijvoorbeeld minder snel je toestel opnieuw registreren.
  • Je kunt nu de aanwezige winkels en diensten op een station bekijken. Daarna worden ook een plattegrond en openingstijden getoond.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2015, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.