‘Apple Watch verschijnt in lente 2015’

De Apple Watch verschijnt in de lente van 2015, aldus Apple-retailbaas Angela Ahrendts. Daarmee wordt de verschijning in begin 2015 nog meer vastgepind.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Watch homescreenDe Apple Watch verschijnt in het voorjaar van 2015. Dit meldt Apple’s retailbaas Angela Ahrendts in een video aan personeel. Tot nu toe noemde Apple altijd begin 2015 als verschijningsmoment voor de Apple Watch. Nu weten we dat het horloge op zijn vroegst pas in maart door Apple wordt uitgebracht.


In de video vertelt Ahrendts aan personeel dat er een drukke periode op komst is, met het Chinese Nieuwjaar voor de boeg en de Apple Watch in de lente. Een transcriptie van deze video werd bemachtigd door 9to5Mac.

De astronomische lente begint op 20 maart 2015. De meteorologische lente gaat op 1 maart 2015 van start. De Apple Watch kan daarom vanaf deze datums op de markt verschijnen. Hiermee zijn januari en februari als verschijningsmomenten uitgesloten. Met het genoemde moment in de lente bevindt de Apple Watch zich nog steeds in het begin van 2015.

Apple lijkt langzaam maar zeker meer informatie over de Apple Watch naar buiten te brengen. Zo hoorden we afgelopen weekend nog dat het horloge een stille wekkerfunctie krijgt. Volgens Apple’s hoofdontwerper Jonathan Ive was de Apple Watch lastiger te ontwerpen dan de iPhone. In ons dossier hebben we alles over de Apple Watch op een rij gezet.

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 november 2014 om 13:29
Onderwerp
Categorie
iDevices

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.