Reacties voor: Apple Watch vanaf 19 september in België verkrijgbaar

De Apple Watch is vanaf 19 september officieel in België te koop, via APR's, winkelketens zoals Fnac en bij de Apple Store Brussel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 15 reacties

  1. Hmm, link naar Apple Store is naar de Nederlandse Apple Store; via apple.com/benl, lijkt hij nog niet te bestellen?

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. @Cedric: Het zou natuurlijk nog heel even kunnen duren. Maar in ieder geval weten we toch dat het helemaal niet lang meer zal duren!

  4. Ik moet die dag sowieso in Brussel zijn dus ik ga kijken 🙂

  5. Nou laat ons hopen dat de iPhone 6S/+ vanaf die dag ook te pre-orderen zijn in België/Nederland..
    Kleine voorspelling: volgende lading landen: België, Nederland, Italië, China, Spanje, Turkije

  6. Slechts een paar metrohaltes van mijn bureau. Ik kom zeker een kijkje nemen.

  7. Een advies uit Nederland … Niet doen! Haha zijn veel betere mogelijkheden

  8. De watch is een super leuke en complete aanvulling op je iPhone. Benieuwd naar de opening van de Belgische Apple store. Ben vandaag op 5th avenue in de Apple store geweest en het was er over de koppen lopen. Hopelijk gaan ze in brussel ook leuke activiteten doen zoals bvb de iPhone begeleide wandeling met gids door central park ofzo….. Heb tevens pok aanbiedingen gezien dat je voor 15 dollar per maand plus abonnement naar keuze jaarlijks het nieuwste model iPhone krijgt wat een beduidend scherper aanbod is dan wat Apple zelf gaat lanceren.

  9. Origineel geplaatst door BV
    Een advies uit Nederland … Niet doen! Haha zijn veel betere mogelijkheden

    Verklaar u nader!

  10. Ik vraag me af of de watch gewoon niet vanaf de 19de zal beschikbaar zijn in Belgie samen met de opening van de Apple Store in Brussel, want ook vandaag is er op de Apple website geen Apple Watch te koop…

  11. @ronny1967: Dan je betaal je 180 euro voor een iPhone per jaar, dat kan niet. Zal dus waarschijnlijk in combinatie met een veel te duur abonnement zijn.

  12. Wij komen alleszins een kijkje nemen, al vond ik Aple Store Den Haag best een een prettige plek om er naar toe te gaan.

  13. Mijn nieuwe Apple watch sport gold komt zelfs uit Brussel 👍

  14. Origineel geplaatst door Ed
    Mijn nieuwe Apple watch sport gold komt zelfs uit Brussel 👍

    Ikzelf ga voor de 42mm staalversie (als ze hem hebben hopelijk) met stalen schakelband👌🏻 (ga wss er nog een wit sportbandje bijkopen)

  15. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.