Apple Watch op 17 juli ook bij Nederlandse APR’s

De Apple Watch is vanaf 17 juli niet alleen bij Nederlandse Apple Stores, maar ook bij de Apple Premium Resellers in Utrecht, Zwolle, Rotterdam, Den Haag en andere steden te koop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch is vanaf 17 juli verkrijgbaar in Nederlandse Apple Stores. Maar woon je nu niet in de buurt van een Apple Store, dan kun je ook terecht bij je dichtstbijzijnde Apple Premium Reseller. Winkelketens zoals iCentre hebben klanten op de hoogte gebracht, dat ze de Apple Watch ook gaan verkopen. En dat is uniek, want voorheen kon je in andere landen alleen terecht bij de Apple Store of bij een select groepje boetieks.


apple-watch-icentre

Hierboven zie je de e-mail die iCentre verstuurd heeft aan klanten. Navraag maakt duidelijk dat er meerdere winkelketens zijn, waar je de Apple Watch kunt aanschaffen. Hoe de verkoop gaat verlopen is nog niet bekendgemaakt. We raden aan om te reserveren, indien dat mogelijk is, zodat je niet voor niets naar de winkel gaat. En vergeet niet vooraf te checken bij welke filialen je terecht kunt, want volgens onze informatie gaat het om een beperkt aantal locaties.

  • Bij iCentre kun je in ieder geval in Amstelveen en Amsterdam terecht.
  • A-Mac verkoopt de Apple Watch in Den Haag, Eindhoven (Demer), Rotterdam (Lijnbaan) en Utrecht
  • Xando heeft Apple Watch-exemplaren liggen in Nijmegen.
  • Ivizi heeft de Apple Watch in hun winkel in Maastricht (Wycker Brugstraat) liggen.

Op deze pagina bij Apple kun je opzoeken wat voor jou de dichtstbijzijnde APR is.

Lees meer over de verschillende modellen in ons artikel Apple Watch kopen.

Hoe zit het met België?

Graag zouden we jullie ook de verkoopadressen in België willen geven, maar dat is helaas nog niet mogelijk. Op de pagina met APR’s is de Apple Watch nog niet te selecteren als product. De verkoop in België gaat dan ook niet op de 17e van start, want op die datum zijn alleen Nederland, Thailand en Zweden aan de beurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.