pushh-icoon-groot

Pushh 2.0: geef je fitness-selfies filters en scherm ze af met TouchID

Pushh voegt TouchID, iCloud en HealthKit toe, en maakt het mogelijk om je fitness-selfies te versieren met filters en videotransities.

pushh-icoon-groot
Jezelf vastleggen met een bezweet gezicht na het sporten is tegenwoordig heel normaal, maar met fitness selfie-app Pushh heb je er ook echt iets aan. Door foto’s automatisch achter elkaar te plakken kun je jouw lichaam na verloop van tijd zien veranderen. Met deze grote nieuwe update is de app veelzijdiger en betrouwbaarder geworden.

Eind vorig jaar bespraken we Pushh al in een uitgebreide recensie, waarin we de app prezen om het originele concept en de leuke transformatiefilmpjes die de app aan de hand van je selfies maakt.

Lees ook: onze review van Pushh.

Maak Pushh privé met TouchID

De update naar Pushh 2.0 brengt, naast iCloud-synchronisatie en HealthKit-integratie, ook de mogelijkheid om via TouchID je foto’s met je vingerafdruk te beveiligen. Handig als je dat buikje stiekem eraf aan het trainen bent in de sportschool en voor jezelf bij wilt houden hoe het gaat. Niet iedereen hoeft immers te weten dat jij werkt aan een nieuw lichaam.

Mocht je de sportprestaties wel willen delen, dan kun je de selfies nu mooier maken met verschillende filters en videotransities die de filmpjes wat spectaculairder maken. Wat selfie-filters betreft zijn er apps waarbij het aanbod groter is, maar het is nu wel een stuk gemakkelijker om direct een foto te maken, te bewerken en te delen zonder van app te wisselen. Direct je selfie op Instagram delen is echter nog steeds niet mogelijk.

Achteraf bewerken in Pushh

Daarnaast is het met Pushh 2.0 ook mogelijk om foto’s achteraf nog te bewerken op het speciale Grid, voor het geval je ze niet meteen goed bijgesneden hebt. Dit komt best goed van pas als je net klaar bent met een workout en staat te trappelen om onder de douche te springen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2015, 16:50
Categorie Apps
Onderwerpen fitness, selfie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.