apple-watch-demonstratie-tafel-apple-store

Apple bereidt zich voor op winkelverkoop van Apple Watch

Apple geeft klanten de mogelijkheid om binnenkort Apple Watch-voorraden in winkels te bekijken en af te halen in de Apple Store.

De Apple Watch is momenteel alleen online te bestellen, maar daar komt binnenkort verandering in. Apple bereidt zich voor op de winkelverkoop, waarbij er ook voorraad in winkels beschikbaar zal zijn. Bestellen en daarna ophalen in een Apple Store naar keuze is straks mogelijk in de VS.

Dit werd ontdekt door iCulture-lezer John:

Het is voor het eerst sinds de introductie van de Apple Watch, dat er aanwijzingen zijn dat Apple voorraadinformatie voor bepaalde modellen gaat tonen. Als je nu in de Amerikaanse Apple Store bestelt, kun je al een knop zien waarmee je een Apple Store-locatie kunt kiezen om het horloge af te halen. De knop is alleen nog niet aanklikbaar. Bij de voorraadinformatie staat alleen ‘binnenkort beschikbaar’, maar helaas hebben we daarmee nog geen indicatie van een datum. Voor een aantal modellen is de levertijd inmiddels opgelopen tot juli, dus als Apple hier binnenkort echt mee start zou je je wachttijd hopelijk iets kunnen inkorten.

apple-watch-demonstratie-tafel-apple-store

In Engeland is het al mogelijk om een Apple Watch te bestellen en het pakketje af te halen bij een buurtwinkel. Je hebt dan helaas nog wel te maken met lange wachttijden.

Nederland en België? Daarover is nog steeds niets officieel bekendgemaakt. De meest geloofwaardige gok is dat beide landen bij de tweede golf landen zit. Tim Cook heeft aangegeven dat die groep landen eind juni aan de beurt is, als alles meezit qua productie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2015, 21:02
Categorie iDevices
Onderwerpen apple store, apple watch

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.