Apple bereidt zich voor op winkelverkoop van Apple Watch

Apple geeft klanten de mogelijkheid om binnenkort Apple Watch-voorraden in winkels te bekijken en af te halen in de Apple Store.

De Apple Watch is momenteel alleen online te bestellen, maar daar komt binnenkort verandering in. Apple bereidt zich voor op de winkelverkoop, waarbij er ook voorraad in winkels beschikbaar zal zijn. Bestellen en daarna ophalen in een Apple Store naar keuze is straks mogelijk in de VS.


Dit werd ontdekt door iCulture-lezer John:

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het is voor het eerst sinds de introductie van de Apple Watch, dat er aanwijzingen zijn dat Apple voorraadinformatie voor bepaalde modellen gaat tonen. Als je nu in de Amerikaanse Apple Store bestelt, kun je al een knop zien waarmee je een Apple Store-locatie kunt kiezen om het horloge af te halen. De knop is alleen nog niet aanklikbaar. Bij de voorraadinformatie staat alleen ‘binnenkort beschikbaar’, maar helaas hebben we daarmee nog geen indicatie van een datum. Voor een aantal modellen is de levertijd inmiddels opgelopen tot juli, dus als Apple hier binnenkort echt mee start zou je je wachttijd hopelijk iets kunnen inkorten.

apple-watch-demonstratie-tafel-apple-store

In Engeland is het al mogelijk om een Apple Watch te bestellen en het pakketje af te halen bij een buurtwinkel. Je hebt dan helaas nog wel te maken met lange wachttijden.

Nederland en België? Daarover is nog steeds niets officieel bekendgemaakt. De meest geloofwaardige gok is dat beide landen bij de tweede golf landen zit. Tim Cook heeft aangegeven dat die groep landen eind juni aan de beurt is, als alles meezit qua productie.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.