Vision Pro gesprek voeren

Reacties voor: Hier zijn 50 minder bekende details over de Apple Vision Pro

Nu de releasedatum van de Apple Vision Pro bekend is en de release dichterbij komt, zijn er nog meer details van de headset opgedoken. Wij hebben 48 leuke weetjes over de Vision Pro op een rij gezet.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Weten jullie misschien al of het mogelijk is om VR180 graden 3D videos af te spelen in de deze bril?  houd zich opvallend stil over VR termen bij deze bril.

  2. Ben voornamelijk benieuwd of het wel gezond is voor je ogen om uren lang naar een helder display te staren op nog geen 5 cm afstand..

  3. Ik vind het een tof ding, maar hoop dat het exclusief blijft. Moet er niet aan denken dat het hele gezin op de bank zit met zo’n ding op z’n kop. Black mirror….

  4. Origineel geplaatst door kaii
    Ben voornamelijk benieuwd of het wel gezond is voor je ogen om uren lang naar een helder display te staren op nog geen 5 cm afstand..

    Ik vond dit ook opvallend. Vlak daarvoor hadden ze het gehad over bijziendheid bij kinderen en hoe bezorgd Apple daarover was en dat er functionaliteit zo komen in iOS om het te dichtbij houden van schermen te meten.

  5. Origineel geplaatst door Maarten
    Ik vond dit ook opvallend. Vlak daarvoor hadden ze het gehad over bijziendheid bij kinderen en hoe bezorgd Apple daarover was en dat er functionaliteit zo komen in iOS om het te dichtbij houden van schermen te meten.

    PSVR2 is vanaf 12 jaar pas aanbevolen. Maar volgens mij geldt dit eigenlijk voor alle schermen.

    Overigens zit het scherm niet dicht tegen je ogen aan. De lenzen vergroten het scherm. Het is scherm zelf is slechts een postzegel groot.

    Vr is echt waanzinnig en kun je pas echt begrijpen als je het zelf hebt. Het is best heftig ook hoor. Heb er hier al 1 gehad die met gran turismo erg beroerd werd. Maar dit heeft Apple opgelost met de Vision.

    Misselijkheid komt doordat de framerate niet hoog genoeg is en je brein weet dat het niet echt is waar je bent. Ik ben overigens wel heel benieuwd of het nu echt een VR functie heeft of eigenlijk alleen maar AR. Je kunt jezelf wel helemaal weg maken door aan die knop te draaien.

    Ik ben wel heel enthousiast hierover. Hopelijk hebben ze het DSE probleem en de Mura ook opgelost en met 4K per oog komen we een flinke stap dichterbij echte VR (8K of hoger)

    In ieder geval blaas dit de meta compleet van de sokken in elk opzicht.

  6. @Flieps: Exclusief blijft hij wel. Voor de meesten is het onbereikbaar door de prijs. $3500,- exclusief belastingen. In Nederland zal dat neerkomen op €4200,-.

  7. Origineel geplaatst door Flieps
    Ik vind het een tof ding, maar hoop dat het exclusief blijft. Moet er niet aan denken dat het hele gezin op de bank zit met zo’n ding op z’n kop. Black mirror….

    Mja, als papa er 1 heeft dan is het toch iets wat de anderen ook willen.
    Daarbij is het nog raarder als er 1 zo’n ding op heeft, beetje asociaal. Ik denk dat dit toch meer iets is voor werksituaties.

  8. Is het heel gek als ik 23 en 27 combineer? Als je langer dan 2 uur bezig wilt zijn op dat ding, kun je m vast met de usb-c opladen… 🤔

  9. Ik vind het een mooie ontwikkeling, maar ik zou niet op straat durven met zo’n ding op m’n hoofd….zeker niet voor die prijs!

  10. (Red.) Ontbreken Wifi 6E en Ultra Wideband-chip toegevoegd.

  11. “Hoewel Wifi 6E al bij de M2-chip in 2022 geïntroduceerd werd met de iPad Pro en ook de Mac mini M2 en MacBook Pro’s M2 Pro/Max voorzien waren van Wifi 6E, ontbreekt dit bij de Vision Pro. Dat blijkt uit de FCC-registratie. Wifi 6E heeft diverse voordelen, zoals hogere snelheden en minder verstoringen in het signaal. Maar de Vision Pro moet het met Wifi 6E doen. Dat zal voor de meeste gebruikers wel voldoende zijn, zeker omdat nog lang niet iedereen een Wifi 6E-router heeft.”

    Staat een typo in? Geen Wifi 6E en dan weer wel? 🙂

    • Origineel geplaatst door Filip

      “Hoewel Wifi 6E al bij de M2-chip in 2022 geïntroduceerd werd met de iPad Pro en ook de Mac mini M2 en MacBook Pro’s M2 Pro/Max voorzien waren van Wifi 6E, ontbreekt dit bij de Vision Pro. Dat blijkt uit de FCC-registratie. Wifi 6E heeft diverse voordelen, zoals hogere snelheden en minder verstoringen in het signaal. Maar de Vision Pro moet het met Wifi 6E doen. Dat zal voor de meeste gebruikers wel voldoende zijn, zeker omdat nog lang niet iedereen een Wifi 6E-router heeft.”

      Ok zie nu pas de link betreffende taalfouten melden, excuses! 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.