Apple Watch tekenen

Apple verzendt nu eerste stalen Apple Watch-modellen met speciale bandjes

De (42mm) stalen Apple Watch met lederen en metalen horlogebandje wordt vanaf nu verzonden naar mensen die een pre-order hadden geplaatst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

telegraaf-apple-watchApple is begonnen met de verzending van een aantal Apple Watch-modellen die voorheen nog niet leverbaar waren. Als je een online bestelling had geplaatst voor de 42mm Space Black stalen Apple Watch of de stalen Apple Watch met modern lederen bandje, lederen loop, Milanese loop of schakelarmband, dan is de kans groot dat jouw bestelling op 12 tot 26 mei 2015 stond ingepland. We hebben nu van meerdere lezers (en bij onze eigen bestellingen) gezien dat de status sinds een paar minuten is veranderd: ze worden klaargemaakt voor verzending.

Dat Apple nu pas met de levering van de stalen modellen begint, heeft waarschijnlijk te maken met het complexere productieproces in combinatie met de speciale horlogebandjes. Losse schakelarmbanden en lederen bandjes zijn nog maar sinds vorige week te koop. De moderne lederen armband is helemaal nog niet los leverbaar.

Apple Watch bestelling Duitse Apple Store - 42mm Steel met milanese loop
Hierboven zie je een Apple Watch met Milanese loop, die we zelf nog in bestelling hebben staan.

De hierboven genoemde modellen werden voorheen nog niet door Apple verzonden. De Apple Watch Sport en de stalen Apple Watch met sportbandje waren wel meteen leverbaar, al geldt er voor specifieke modellen zoals de 42mm Sport spacegrijs voor veel mensen wel een behoorlijk lange levertijd. Apple gaf bij aanvang van het pre-orderproces al meteen aan dat sommige modellen tussen 12 en 26 mei geleverd zouden worden, dus ook als je vooraan stond in de wachtrij heb je waarschijnlijk lang moeten wachten en lag het probleem vooral bij het productieproces van Apple.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2015, 16:16
Categorie iDevices
Onderwerp apple watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.