Isocase-1

De Isocase verandert je iPhone in een robuuste iPad mini

Met de Isocase maak je van de iPhone in een handomdraai een tablet ter grootte van een iPad mini. Handig en vooral erg stevig. Bovendien laadt de Isocase meteen de iPhone op.

Isocase-3Voor mensen die de iPhone 6 nog niet groot genoeg vonden, is er nu de Isocase. Daarmee kun je het display van de iPhone flink vergroten, tot het formaat van een iPad mini!

De Isocase ziet er op het eerste gezicht uit als een iPad mini waar een stevige case omheen zit. Zodra je de bovenste klep open doet zie je een gleuf voor de iPhone. Steek de iPhone erin en hij wordt opgeladen, terwijl tegelijk het scherm op de Isocase wordt geprojecteerd. De hoes werkt met de iPhone 4, 4s, 5, 5s en iPhone 6.

Isocase: extra batterij en stevige behuizing

De ingebouwde 10.000 mAh-batterij voorziet niet alleen je iPhone maar ook het 7.9-inch touchscreen, de ingebouwde speakers en versterker van de nodige energie. Volgens de makers moet de Isocase goed tegen een stootje kunnen dankzij de stevige behuizing en het Gorilla Glass-display. Daarnaast is de case zowel tegen water als stof bestand.

Isocase-met-iphoneDe Indiegogocampagne voor de Isocase is zojuist van start gegaan. De makers hopen in 55 dagen tijd 35.000 dollar op te halen. Op dit moment kun je dankzij de Early Bird-korting een eigen exemplaar bestellen voor $129, met een verwachte levering in oktober 2015. Door de crowdfundingcampagne te steunen krijg je bovendien gratis een draadloze lader.

In onderstaande video kun je zien hoe de case in elkaar zit, al is het natuurlijk nog maar de vraag of de gadget de gemaakte beloftes nakomt. Zo vragen wij ons af hoe een iPhone 4 het doet op een display van 7.9-inch en of er sprake is van vertraging als je op het tabletscherm iets aantikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2015, 15:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen case, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.