Apple TV 5.2 te jailbreaken met vernieuwde Seas0nPass en aTV Flash (black) (jailbreak)

De Apple TV met firmware 5.2 is te jailbreaken. FireCore heeft aTV Flash (black) 2.2 uitgebracht en met de vernieuwde Seas0nPass kun je de update naar firmware 2.2 uitvoeren op de Apple TV 2 (ATV2).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

apple-tv-bluetoothApple bracht eind januari firmware-update 5.2 voor de Apple TV uit. Nieuw daarin was de ondersteuning voor Bluetooth-toetsenborden, Up Next en verbeterdingen voor cloudfuncties van iTunes. De update kwam uit op dezelfde dag als iOS 6.1 voor iDevices. Vanaf vandaag is Apple TV 5.2 te jailbreaken, dankzij updates voor Seas0nPass en aTV Flash (black). Je hebt Seas0nPass nodig om te jailbreaken en krijgt daarna met aTV Flash ondersteuning voor allerlei extra functies, bestandsformaten en meer. Om aTV Flash (black) 2.2 te kunnen gebruiken heb je een Apple TV 2 (ATV2) met firmware 4.4 nodig, dus updaten naar 5.2 is niet strikt noodzakelijk.
Helaas is er momenteel nog geen nieuws over een toekomstige jailbreak van de Apple TV 3 (ATV3).

Wil je op de AT2 een update uitvoeren, dan kun je het beste eerst een backup maken via het backup-menu. Daarna start je de nieuwste versie van Seas0nPass om je Apple TV te updaten naar 5.2. En vervolgens download en installeer je de 2.2-versie van aTV Flash (black). Via het beheermenu (Maintenance) kun je vervolgens extra’s installeren via Manage Extras. Teruggaan naar eerder opgeslagen instellingen kan via Manage Backups in hetzelfde menu.

Meer info: FireCore

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 14:58
Categorieën iDevices, Jailbreak
Onderwerpen apple tv, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.