Magic Case: multifunctionele iPhone-case beschermt tegen straling

De Magic Case is een iPhone-hoes met meerdere functies. Hij beschermt je tegen straling, kan als portemonnee functioneren, houdt je iPhone staande en meer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Magic Case frontiPhone-cases proberen vaak een handige extra functie toe te voegen, zoals een standaard waarmee je de iPhone rechtop kunt zetten. De Magic Case probeert meer dan dat: deze iPhone-hoes heeft een haak aan de achterkant en een cover aan de voorkant, die zo gemaakt zijn dat je ze op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo kun je de iPhone met de haak aan je autospiegel hangen, maar hij functioneert ook als een standaard of als flessenopener.

De cover op het scherm blokkeert ook nog eens straling, mocht je hiervoor bang zijn tijdens het bellen. Twee gaten in de flap maken het mogelijk om de tijd te zien zonder hem open te slaan, of om een telefoongesprek te beantwoorden via de ontgrendelknop. Heb je de haak achterop de case dichtgeklapt, dan kun je er ook je bankpassen achter bewaren.

Magic Case details

De Magic Case voegt aardig wat mogelijkheden toe aan je iPhone, maar daar staat tegenover dat het geheel er vrij log uitziet. De hoes is duidelijk gemaakt met de functies op de eerste plaats, waardoor het ontwerp niet zo strak is als bij andere iPhone-hoezen. Vind je dat niet erg, dan kun je op crowdfundsite Indiegogo 26 dollar doneren om de Magic Case te ontvangen. Dit is inclusief verzendkosten. Het geld wordt pas van je rekening gehaald zodra de beoogde 50.000 dollar op zak is. Daar heeft de maker nog meer dan een maand de tijd voor.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2013, 14:15
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.