Apple TV 4 met blauwgroene achterkant

Apple TV 4 vanaf 26 oktober te koop

De vierde generatie Apple TV is vanaf maandag 26 oktober te bestellen en wordt later die week uitgeleverd. Dit bevestigde Tim Cook in een interview.
Lars Paymans - · Laatst bijgewerkt:

Apple TV 4 met blauwgroene achterkant

Tijdens een interview op de Wall Street Journal Digital Live conferentie, bevestigt Tim Cook de verschijningsdatum van de vierde generatie Apple TV. Aanstaande maandag 26 oktober kun je een exemplaar bestellen, waarna ze rond het einde van de week worden verstuurd.

Omdat het om een algemene opmerking van Tim Cook gaat, is het nog even de vraag of de Apple TV 4 ook in Europa al op die datum te bestellen is. Afgaande op eerdere geruchten lijkt het er op dat de aankondiging van Cook ook voor de Europese markt geldt. Die geruchten beweerden dat je een Apple TV 4 eind oktober kon bestellen, maar hem waarschijnlijk pas begin november in handen hebt.

Europese Prijzen Apple TV iPad Pro

Apple TV prijs in Nederland
Eind vorige week kregen we ook de Belgische prijslijst van de Apple TV 4 in handen. Inmiddels hebben we ook een Nederlandse prijslijst toegestuurd gekregen. Daaruit blijkt dat de Apple TV 4 en diens accessoires je zoveel gaan kosten:

  • 32GB Apple TV 4: €179
  • 64GB Apple TV 4: €239
  • Losse afstandsbediening voor de Apple TV 4: €89
  • Polsbandje voor Apple TV 4: €15

De vierde generatie Apple TV is een grote verandering ten opzichte van zijn voorganger. Tim Cook omschrijft het zwarte kastje als ‘de fundering voor een nieuwe tv-ervaring’. In onze uitgebreide review van de Apple TV 4 kun je lezen wat wij ervan vinden, en wat de mogelijkheden van het apparaatje zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 oktober 2015, 13:29
Categorieën Apple, iDevices
Onderwerp apple tv

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.